3. sep. 2013

15 Nisteinspirasjon & Matbokstest

Susanne Kaluza matboks mammalivet


Hurra vi har fått Kaluzaboksen i hus! Nå har jeg ventet veldig på denne og jeg har vært spent på om den kunne kurere nisteaversjonen min. Jepp, det stemmer. Jeg er ikke særlig glad i niste 
-hverken å lage den eller spise den. Men nå som hverdagen vår har endret seg slik at det blir behov for niste på jobb og skole etter hvert, så så jeg meg nødt til  omvende min indre nistemotstander. Susanne Kaluza sin nye matboks var en fin start, for den er jo superpraktisk og morsom å bruke. En kulere matboks har jeg aldri hatt i hus!

Kaluza matboks SusanneMatboksen har tre rom og er laget av silikon. Den kan trykkes sammen så den blir flat og tar nesten ingen plass i skapet når den ikke er i bruk. Himla kjekt på vårt lille kjøkken! Den inneholder også et eget rom i lokket med en gaffelskje (eller Spork på engelsk) som er super til salat, yoghurt og slikt. 
Matboksen kan kjøres i oppvaskmaskin og det er et MUST for meg. Hadde det ikke gått an, så hadde jeg nok aldri kjøpt den, så giddalaus som jeg er...

Lokket er veldig enkelt å få av, så til og med toåringen klarer å åpne den selv. Av og til føler jeg det sitter bittelitt for løst, men jeg har bare passet på å ikke plassere den nederst i sekken eller klemt mellom andre ting, og det har aldri vært noe søl. En gang da jeg hadde mye nøtter og småplukk i boksen, tok jeg en brødpose rundt slik at jeg var sikker på at det ikke skulle åpne seg. Lokket er det eneste som jeg syns kan forbedres med boksen. -Ellers er jeg superfornøyd, og boksen har inspirert meg til å lage mye bra niste. Her er våre nistefavoritter!

PAPPANISTE:
Pappa digger speltlomperuller med smøreost, grov sennep, ost og røkt skinke i nisteboksen. Brødskive med leverpostei og frukt i hjerteform er søtt og gøy å spise -også for barske pappaer.

MAMMANISTE:

Nisteinspirasjon Matboks kaluza
Jeg elsker salat og denne matboksen er perfekt til salatniste. Sammen med en skive med ost og skinke, og litt frukt blir dette en deilig, sunn og mettende niste.


BARNENISTE:

Barna deler ikke min salatlidenskap, men alt som kan stikkes ut med former blir spist!
Her har jeg laget hjerter av havrepolarbrød med ost. Agurkbamser og hjerter går ned på høykant, jeg prøver meg med cherrytomater selv om jentene er skeptiske til rød mat av en eller annen grunn. Til dessert er  den sukker og melfrie-sjokomuffinsen helt topp!

Kaluzaboksen har stått til forventningene og jeg begynner faktisk å synes det er litt stas med niste. Jeg klarer gidder ikke alltid å diske opp superkul niste, men som regel så finner jeg inspirasjon til nye nistevarianter her på pinterest eller i nisteboka til Susanne. Andre nistefavoritter er nøttemix, sukkererter, kiwi, mango-jordbærsalat og middagsrester. 
Dæven, nå ble jeg sulten!


______________________________________________________
Hva liker du og dine best på nista, og hvor finner du inspirasjon?


Ps: dette innlegget er ikke sponset


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...