21. nov. 2012

0 On the Run

Hei!

Jeg skulle akkurat til å skrive "god morgen" nå, men så kom jeg på at det strengt tatt ikke er morgen lenger. Det bare føles litt sånn, siden jeg stod opp ALT for sent i dag.

Ble litt lenger enn planlagt hos venninnen min i gårkveld. Vi skravlet så mye (les: jeg bablet for det meste non stop) at jeg helt glemte tida. Det var kjempekoselig da. Det er jo ikke så ofte vi sees, siden jeg bor i Berlin og hun her i Norge. 

Jeg hadde kjøpt med meg noe skikkelig digg. Hadde hatt så cravings på vaniljeis, at jeg måtte bare ta med meg en lett-is fra diplom. Har dere smakt den? Den er sukkerfri, men smaker jo kjempegodt! Og kombinert med nøtter og bær, og litt 80% sjokolade var den bare helt himmelsk. Synd at ikke jeg får den med meg i kofferten hjem den isen. Ellers hadde jeg hamstret den med meg!

Nå har jeg akkurat hevet i meg et kjapt måltid og en kaffe, for jeg skal strax av gårde på shopping med søsteren min.Har ca. 40 ting jeg må huske å kjøpe av div. gaver og mat jeg skal ha med meg hjem... Og alt det skal jeg rekke på bare noen timer, før jeg må suse hjem og dumpe shoppinglasset før jeg drar på Girls night med venninnegjengen i kveld. 

Blir nok en hektisk, men veldig fin dag. Litt juleshopping er aldri dumt! 
Gotta run!

Ha en fin dag videre!

Auf wiederesehen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...