3. des. 2012

2 26 Week Baby Bump

Akkurat kommet inn døren etter legetime -kaldt i Berlin i dag!
Hjelp.. kan noen fortelle meg hvor denne dagen ble av?
Dro til legen etter lunsj, og måtte sitte der i nesten to timer pga glukosebelastningstesten og for å vente på å komme inn til ultralyden. Og så tar det nesten en time å komme seg dit med tog og trikk, så hele dagen gikk jo til den legetimen.
Anyway. 
Jeg er kjempeglad for alt så helt supert ut på ultralyden. Lillebror er pittelitt over gjennomsnittet stor, men det var ikke akkurat uventet siden søstrene hans var 3700g og 4040g da de ble født. Var i allefall godt å høre at han foreløpig ikke har tenkt å bli større enn det de var...

26 uker på vei i dag forresten! 


Jeg begriper ikke hvordan jeg liksom skal klare å puste eller gå på to ben mens denne magen skal vokse i hele 14 uker til og bli mye, mye større... (Dere aner ikke hvor gigantisk jeg blir på slutten. Det trosser alle fysiske lover...)

Og btw: det å drikke en halvliter sukker i flytende form var mildt sagt dritekkelt! Fikk mange medlidende blikk på venterommet mens jeg satt og pinte guffen i meg. Holdt på å kaste opp så kvalmende det var. Men nå er det over, og sannsynligvis blir resultatene av blodprøven fine, slik at det var første og siste gang jeg gjør det der. 

Lillebror ble forresten helt crazy-bananas av sukkeret og klarte ikke å ligge stille i et sekund, så ultralydbildene ble kjempeskurrete og uklare. 

Litt kjipt å ikke få noe bra bilde av ham denne gangen, men en ting er hvertfall sikkert, og det er at vi får en GUTT, for det var det første jeg så da legen slo på ultralyden. HALLO jeg er en GUTT! Kjempesøtt haha! 


Jeg skal bli guttemamma <3


2 kommentarer:

  1. Så vakker du er! :D Syns ikke du er så stor nå, men du har flott mage :)

    SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...