17. des. 2012

7 28 Week Photos

Er det ikke utrolig hvordan kvinnekroppen kan morfe...?
28 uker er fullgåtte. Hallo 7'ende måned og hallo kurver i alle mulige vinkler.

magebilde 28 uker gravid


Kombinasjonen av gigamagen og blå topp får meg til å føle meg litt som en kvinnelig versjon av Barbapappa. Hvordan er det fysisk mulig at kulen skal vokse i hele TOLV uker til om jeg får spørre? Bare tenk, -Lillebror skal liksom legge på seg 2-3 kilo... help me...

Blir liksom aldri helt fornøyd med disse hjemmemekkede magebildene, men om noen uker skal jeg på fotoshoot med Paul, og da blir det garantert ordentlig fine bilder!  Må bare få photoshooten unnagjort så fort som mulig, før denne magen får fra å være søt og diger til freaky-svær. 

I dag var jeg forresten på Gravide-pilates time klokka 10 på morgenen.Oh my god! Er utrolig kry av meg selv, for jeg har slitt så med treningsmotivasjonen i det siste. MEN nå har jeg fått tatt meg sammen, så nå blir det pilatestimer fram til fødsel! YAY me! (Dø janteloven, DØ!)

gravid mage 28 uker
Barbapappa the Pilates Hero!
Hvordan er det med dere gravidemammaer, -trener dere?
Hvis jeg (om enn litt morragretten) klarer å komme meg på trening kl.10 på mandagsmorraen, så klarer du det også! 

Ønsker dere en fin og sporty mandag. 

Jona


7 kommentarer:

 1. Så fin du er :-)
  Og trust me, som du sikkert vet allerede, det er utrolig hva det er plass til i en mage.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) hehe, ja det er helt vanvittig hva det er plass til.. sist gang hadde jeg jo et barn på over 4kilo inni der, pluss fostervann osv.. Sinnsykt!

   Slett
 2. Så fin mage du har Jona! Nydelig :-) Å være gravid er magisk og det er virkelig et under hva kvinnekroppen får til :-)

  SvarSlett
 3. sv:
  Det er definitivt ikke siste gang jeg handler på asos nei ;)

  Mottok kjolene mine i dag. Jeg gikk for str 38. Burde nok gått for 36, da de var litt for store begge to. Glitterkjolen skal jeg derimot beholde. Rekker ikke bytte den før nyttår dessverre,og så får jeg bare gjøre det beste ut av den. Den grå kjolen MÅ byttes. Ble veldig i overkant stor!

  Gleder meg til å unne meg et par hverdagsantrekk på nyåret ;)

  SvarSlett
 4. så fin du er :) og du er jo slank!! - ja, minus magen da:) hehe.. men syns ikke den er så veldig stor - men utrolig fin altså!! :D

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...