28. des. 2012

2 Christmas Cappuccino

En liten nydelighet jeg har blitt hekta på i julen.

 Christmas Cappuccino 

250ml varm helmelk, skummet i melkeskummer
1-2espresso shots
2dråper stevia med vaniljesmak
(evt 1ts sukker/sukrin og 1 dråpe vaniljeessens)
1 Kanelstang
*
Varm melken (ca 65 grader) og lag skum
Lag espresso
Ha espresso i koppen sammen med stevia
Hell melken over og pass på å holde igjen skummet litt slik at det ender på toppen
Ha i en kanelstang og nyt!
_______________________________________________________________
250ml foamed 3,5% milk
1-2shots espresso
2 drops Vanilla Stevia 
(-or 1teaspoon sugar and one drop vanilla)
1 Cinnamon Quill
*
Heat milk to 65-70 degrees and make foam
Make espresso
Pour espresso in cup and add stevia
Pour the milk into the espresso. Make sure the foam ends up on top
Add cinnamon Quill and enjoy!


Jeg har forresten blitt forvandlet til litt av en horder når det kommer til glasskrukker. Jeg kaster ikke en eneste en lenger, for jeg har planer om å gi hver eneste en av dem et nytt liv og formål i mitt hjem.
Recycled jar turned coffee-mug







2 kommentarer:

  1. Tror neppe den kanelstangen har særlig virkning på smaken. Den må jo kokes ut over tid i veske, på mye høyere temperatur enn det cappucino holder.

    SvarSlett
  2. Hei Marius! :) Hvis man bruker en kanelstang som har blitt oppbevart i lufttett boks og ikke ligget og slengt i krydderhylla så smaker kaffen skikkelig av kanel. Det gjorde i allefall min. :) Jeg brukte økologisk kanel fra Sri Lanka og den gir skikkelig sterk smak. Jeg driver vel ikke og lurer leserne mine her. Jeg kødder ikke når det kommer til kaffe! haha! ;)

    SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...