21. des. 2012

2 Fotofredag: Basteln

Oops. Glemte meg litt. Det er jo fotofredag...
Her er et bilde jeg har kalt "basteln". ("Å lage selv" på tysk)

Jentene har fått helt dilla, og har laget utrolig mye rart i det siste. Det meste er så som så mtp kvalitet, og jeg inrømmer glatt at ikke alle kunstverkene unslipper søppelbøtta... men noen skatter blir det. Som dette armbåndet. 

Jeg liker når de lager ting. For da er de som regel rolige, og jeg får tid til en kaffekopp, eller å ta bilder. (Gi gjerne tilbakemelding på hva dere syns om bildene mine. Setter stor pris på deres mening!)

Akkurat nå blir jentene badet av pappan, og jeg tar meg en pause før det er leggetid for de små, dvs: ligger som et slakt på sofaen. Jeg har levd i fornektelse i noen dager nå, men nå må jeg innse at jeg har visst pådratt meg en kraftig forkjølelse og feber. Just in time for Christmas... jess!

Herregud som jeg klager i dag. Ikke hør på meg.
Jeg er heldig og jeg er klar over det.
Bare ikke hele tiden like mye. 


Ha en finfin fredagskveld. 
Jona




2 kommentarer:

 1. Hei! Bra blogg! Hadde vært gøy om du kunne lage en Berlin guide. Alltid gøy med tips til hva man bør gjøre, se, hvor man bør spise og så videre.
  Hilsen ny leser :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk du :) JA du det har jeg tenkt på, i allefall en liten caféguide eller noe slikt. Er ikke særlig ekspert på turistattraksjoner, men en del caféer og et par restauranter har jeg blitt godt kjent med ;) Satser på å blogge om det på nyåret :)

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...