13. des. 2012

0 I love you AMAZON

God morgen! Igjen har postmannen vært her med noen søte pakker til meg. MY GOD som jeg elsker Amazon! Der kan man bestille alt fra undertøy og interiør til søtningsmidler. 

Dette kom nettopp med posten til meg fra Amazon: 


STEVIA MED VANILJESMAK OG TAGATESSE SØTSTOFF
 Jeg har satt meg som mål å forsøke å holde meg mest mulig til sukker -og melfri julebakst i år, og mest mulig lavkarbo julemat. (Grunnen til at jeg liker lavkarbo er bla at jeg har fare for å føde veldig stort barn hvis jeg får i meg for mye sukker, pluss at høykarbo-kosthold bare ikke er godt for kroppen min siden det gjør at jeg får veldig mange sykdomsplager.)

 Så langt har det gått ganske greit, med unntak av visse utskeielser selvfølgelig -av og til er det lov... Men ved hjelp av disse fine sukkererstatningene så håper jeg å klare å holde julen relativt sukkerfri for min del. 
Oppskriftene mine er nå forresten å finne øverst på forsiden til bloggen, rett under headeren.


Stevia er et søtstoff som kommer fra Steviaplanten. Det er 300 ganger søtere enn vanlig sukker, påvirker ikke blodsukkeret, og er tannvennlig. Jeg kjøpte den med vaniljesmak denne gangen.

Tagatesse /tagatose er 100% naturlig, kalorifattig, har liten påvirkning på blodsukkeret og er prebiotisk og tannvennlig. 

Til nå har jeg kun brukt xylitol, sukrin og stevia som alternativ til sukker, så det blir spennende å teste ut Tagatesse. Har hørt veldig mye bra om det, bla. at det ikke har kald ettersmak som sukrin, og at det lar seg karamellisere. OMG! *drømmer om lavkarbokarameller*.
Det skal i hvertfall bli pepperkake-eksperimenter med tagatesse her på kjøkkenet fremover - det er helt sikkert! Blir ingen jul uten pepperkaker! Skal oppdatere dere etter hvert som jeg får prøvd ut litt. 

I dag blir det enda mer julegaveshopping. Fikk ikke alt jeg skulle ha i går. 
Hvordan ligger dere an med gaver da? Er alt på plass, eller blir det shopping fram til lillejuleaften?

Ha en fin en så lenge! Vi prates etterpå.

Jona

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...