13. jan. 2013

10 Brunch Box Photo Shoot

God Søndag! I går gjorde jeg en gøy liten fotojobb for min favorittcafé, The Dairy Berlin. De har startet med et helt genialt tilbud, nemlig brunch-eske på søndager. Du bestiller, henter og tar med deg en deilig svæær frokost hjem og koser deg!
Yesterday I did a fun little photo-job for my favorite Cafe, The Dairy Berlin .They just started offering this genius deal: Sunday Brunch boxes! You order, pick it up and take home a delicious meal for some Sunday relaxing.
Photo by: yours truly! Also, eaten by me..

Brunch esken inneholder: Croissanter, scone, ristede bagetter, egg, musli og yoghurt, fruktsalat, skinke, oster, avocado, brownie, shortbread, grapefrukt, ferskmalt espresso og ferskpresset juice.
Jeg fikk med meg en eske hjem som takk for jobben, og du kan trygt si at denne brunch-boksen er godkjent! (ikke lavkarbo da men shit la gå, sånn en gang i blandt!)
Dere kan finne The Dairy her på Facebook for mer info om Brunch-esken.

The Brunch box: Croissants, scone, toasted baguettes, boiled eggs, musli &yoghurt, fruitsalad, ham, cheese, avocado, brownie, shortbread, grapefruit, freshly ground espresso and fresh juice. 
I got a box for testing out and it has been officially approved! 

You can find The Dairy here on facebook for more info on the Sunday Bruch Box!


Matfotografering er så utrolig artig. Jeg kunne gjort dette hver dag! Det å finne det perfekte lyset og den perfekte vinkelen, slik at maten ser like god ut som den smaker -det er moro! 

Akkurat nå sitter vi på Al Hamra og nyter en deilig søndagslunsj. Vanligvis ville jeg jo ikke sittet og blogget mens vi spiser, men vi har fortsatt ikke internett hjemme, (takket være "handy"mannen som var på besøk..) og jeg merker jeg begynner å bli en smule frustrert.  Satser på at det blir fikset på til mandag! Ønsker dere en herlig søndag videre! 

Food photograpy is so much fun. I could do it every day! Finding the perfect light and angle so that the food looks as good as it tastes -is a challenge I love. 

Right now, we are sitting in Al Hamra enjoying a lovely Sunday lunch.  Normally I wouldn't blog during this time, but we are still waiting to have our internet at home re-connected. (Thanks for that.. not-so-handy -handyman!) Let's hope (for the sake of my mental health) that the connection will be working tomorrow. Wish you a lovely Sunday! 

10 kommentarer:

 1. NAM! Og så flink du er til å ta bilder:) Gøy å se utviklingen din:)

  SvarSlett
 2. ååååå, det så godt ut!

  SvarSlett
 3. Dette så yummy ut! En perfekt søndagsfrokost! Mmmm...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja skikkelig deilig luksusfrokost! Men heldigvis ikke hver dag jeg boltrer meg med en slik frokost haha. Då hadde jeg vært ubrukelig resten av dagen. Blir så trøtt vettu! :)

   Slett
 4. Det så virkelig herlig ut <3 Nam!
  flink du er til å ta bilder ^^

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja de er superflinke på den caféen! Tusen takk :)

   Slett
 5. Matfotografering er en kunst, det er lett å bli overbevist om når en ser alle de forferdelige bildene folk legger ut på Facebook!

  Den lunsjboksen får meg neste til å sende inn flytteskjema, skikkelig fristende.

  SvarSlett
  Svar
  1. haha! Du akkurat det snakket jeg med kunden som jeg tok disse bildene for om: han sa at det burde være forbudt å legge ut bilder av middager på facebook som ser ut som kattemat! Lo meg halvt i hjel, for det er jo så sant. Mine første matbilder for noen år siden så nok litt ut som kattemat...

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...