11. jan. 2013

5 Ultralydrapport og en Bloggers verste mareritt

I dag var jeg på ultralyd og vekstestimasjon. Jeg var litt smånervøs for at babyen skulle være veldig stor, siden vårt siste barn var over 4kg ved fødsel, og denne gangen får vi jo en gutt...Heldigvis viser det seg at jeg ikke trenger å bekymre meg for noen 5kilos baby. Lillebror veier nå mellom 1800 og 1900gram, som vil si at han ligger akkurat på gjennomsnittet han! Hvis han fortsetter å følge vekstkurven sin, så kan vi forvente en baby på mellom 3500 og 3700gram ved fødsel, og det er jo supert!

Så DER. Kjære familie og venner som (i beste mening!) har spurt om jeg "er sikker på at det er kun en der inne" og dem som har ment at "det må da bli en fryktelig stor baby -for se på den magen" -dere kan altså puste ut og  ta det helt med ro. Jeg har bare veldig struttende mage jeg. Ingen grunn til panikk der, altså.

Forresten dere, så har det skjedd noe forferdelig: vi har ikke internett lenger...
I går hadde vi en ikke-fullt-så-handy -handymann på besøk, som klarte å kverke hele nett-tilkoblingen vår. Så nå har vi gått fra å ha superrask internett, til å være fullstendig offline. SKREKK og GRU! En bloggers verste mareritt!

Heldigvis har Berlin nok av caféer med gratis nett, så jeg skal nok få holdt dere oppdatert likevel, om jeg så må drikke litervis med te og spise utallige ostefat for å få tilgang på nett!

Nå skal jeg endelig få ordnet det neste BERLN FAVORITES-innlegget om min favoritt interør-og klesbutikk i Berlin. Det ble utrolig mange bilder siden jeg bare måtte vise dere alt det fine de har,og jeg har fått stillt sjefen noen spørsmål også, så dere får litt inside info ;)

Blogges snart da! 

Jona


5 kommentarer:

 1. EEK! jo flere graviditer jo større kan magen se ut har jeg hørt, så bleh! folk altså :P teite kommentarer + hormoner = fail!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg føler den er større enn forrige gang hvertfall. Men første svangerskap var definitivt det feteste for å si det sånn hehe...
   Men ja, nei det er ikke lett å takle lite gjennomtenkte bemerkninger om kropp og mage når man er full av hormoner og kroppen eser ut i alle retninger... :P

   Slett
 2. Jona, jeg har akkurat funnet bloggen din, og du her var det trivelig! ;-) Og for en FLOTT mage du har! Er det ikke rart at alle og enhver syns det er helt OK aa kommentere paa magen til den gravide? Selv om det som oftest er godt ment, syns jeg alltid dette var litt rart.. Det var jo fortsatt min kropp? ;-)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk så hyggelig!
   Ja det er merkelig hvordan uskrevne sosiale regler på magisk vis forsvinner når en dame blir gravid. Da er det plutselig lov å gispe og peke og si JØSS så svææær du er. :P Egentlig er det jo bare morsomt,men litt vanskelig å takle når man er hormonellefrikadelle. Fin helg til deg å!

   Slett
 3. Jeg er selv under ekstra oppfølging dette svangerskapet da førstemann var 2,8 kg og 57 cm lang ( de har målebånd som stopper på 55 cm på sykehuset mitt altså :O )
  Jeg synes selv jeg er generelt mindre denne gangen.. kan ha mye med at jeg fant ut at jeg hadde lavt stoffskifte og har medisiner mot det ( så jeg ser normal ut og ikke enormt diger i alle retninger)
  vi har fått høre at vår nr to ikke kommer til å bli "liten" den heller.. de har ennå siktet seg inn på ca 3,7-4,5 kg. så vi venter på ny UL neste uke og har en utrolig snill lege som vil sette ned foten for at jeg skal gå noe på overtid. :) JEg vet ikke hvor langt du er på vei på bildet og om det er i den størrelsen du har blitt kommentert over, for da kan dine venner og familie ta en titt på meg.. jeg er noe større enn deg ( men så er det litt under en mnd til termin på meg da).
  Flott blogg! :)

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...