9. jan. 2013

4 WARNING: Preggo Outfit - Tie-dye Tights

Først av alt: beklager  til min stakkars søster, som kommer til å dø av forlegenhet over dette innlegget. Og til dere andre: Mote-blogging og graviditet -hører det sammen? Trenger verden virkelig å vite om mine super-stretchy tights? ADVARSEL:  STERKE BILDER! -ikke for sarte sjeler.
First of all, to my sister: I am truly sorry, I know you'll be so ashamed of our blood-relation for this. And to the rest of you: is fashion blogging for preggos okay, or should it be banned? Does the world really need to know about my hyper-expandable tights? WARNING: EXPLICIT 
Dress: Gina Tricot/Tights: H&M MAMA/Shoes: Tamaris
Jeg har har blitt spurt om å komme med innlegg om gravideklær og hva jeg går med, men jeg må innrømme at jeg ikke er noen moteguru altså. (HVA!!? tipper dere ble sjokkert nå ja..) Selv syns jeg det er kjempegøy å se hvordan andre gravide kler seg, men som sagt -jeg føler meg virkelig ikke som noen fashion ekspert, og i allefall ikke når jeg står foran kamera...

Nå som jeg er gravid, så blir det veldig enkle antrekk og function over fashion -unntatt når det kommer til hæler. Der klarer jeg ikke å gi meg. De kommer jeg til å vagge rundt i (uansett hvor dum jeg måtte se ut) fram til terminen, og det er ingen som kan stoppe meg!

I was asked to talk about pregnant fashion, and show you what I wear. But I have to tell you straight up: I am no fashion guru... (REALLY? Bet you're all shocked to hear that..) Especially now that I am pregnant, I tend to go for simple outfits and most of the time: function over fashion. EXCEPT when it comes to heels. I will wobble around in them until the due date if -and don't you dare try and stop me!


I put on "Vouge" on the sound system for this. Oh God I can't stand myself!
Så, kjære lesere... hvis dere sitter med ubehagelig gåsehud og flaue frysninger over hele kroppen etter disse sterke bildene,  beklager jeg det. Men jeg kan ikke love at det ikke skjer igjen, skulle dere våge dere til å fortsette å lese min blogg. For dette her var faktisk litt morsomt. Hurraaa...for en klisjé jeg har blitt! Velvel, sånn er det. Man lærer litt om seg selv når man blogger.
__
So dear readers, if you are experiencing general discomfort, goosebumps and chills down your spine due to embarrassement after seeing this post, I am truly sorry. But, I can not guarantee that it won't happen again, should you keep reading this blog. Because, hey, this was actually a bit fun. Horray..what a cliché I have become! 
Embarrassement on a scale from 1-10: 12/ Fun? YES!


Tada!

4 kommentarer:

 1. Jeg leste dette innlegget og tenkte, "hmm dette var faktisk ikke så galt!"
  Så kom jeg til det siste bildet og sank litt ned i stolen min...
  Angrer ikke på at jeg ikke viste de bloggen din hahah.
  Glad i deg fordiom da. <3

  SvarSlett
  Svar
  1. hahaha! stakkars deg. Kan ikke være lett å være deg med en søster som meg. Ja gud forby at klassekameratene dine finner bloggen min! Noe så fryktelig unner jeg deg ikke. bahah! slappa'litt'a!

   Slett
 2. Du er heeeelt nydelig! Du ser så bra ut i klærne, og det er mer fashion enn jeg noen gang orket å kle mitt bekkenløsnende legeme med, når jeg var preggo sist! Kjempefine bilder, hva er det du snakker om? Flere outfits bitte schön!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk kjære deg! Jeg holdt på å synke i jorda etter jeg postet, dette innlegget. Men litt av poenget med bloggen er jo å utfordre meg selv, så jeg bare kjørte på selv om det var smertefullt :P Og morsomt var det i allefall. Lo godt av meg selv ;) UFF stakkars deg! bekkenløsning er noe herk! :/
   Vi får se om det blir flere outfits da. Søsteren min var tydeligvis ikke helt fornøyd med poseringen min, så vi får se om jeg får tillatelse... kanskje jeg kan få noen tips proffer som deg ;)

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...