11. feb. 2013

30 36 ukers photoshoot med Storesøster

I dag er jeg 36 uker på vei og i dag har Storesøster L (3,5) og jeg lekt oss med kameraet på soverommet hjemme.


Hun venter og venter på Lillebror, og spør nesten hver eneste dag "er lillebror fortsatt i magen?"
Skjønner ikke helt hvordan hun kan være i tvil om det da... Det er jo ikke akkurat så vanskelig å se at han fortsatt er godt plassert i magen min.

Og ja, jeg føler meg stor nå. 
Men ikke "for" stor. Og jeg føler meg veldig fin og kvinnelig i denne gravidkroppen. -Og litt Barbapappa. Men mest fin.

Kroppen er fortsatt veldig snill med meg, og jeg har ingen bekken eller ryggsmerter. Det eneste som er fryktelig slitsomt, er at Lillebror har festet hodet, og ligger så lavt at jeg får grusomt vondt når han beveger seg. Hodet og skuldrene hans klemmer tydeligvis på noen uheldige nerver, slik at det stråler skarp smerte helt ned i beina mine. Ikke ideelt mens man går tur f.eks. Blir til at jeg går rundt og mumler banneord til meg selv som en annen bygdetulling...

Men som sagt, jeg er utrolig heldig som har så få plager så jeg er og bør være takknemmelig. Selvfølgelig må jeg opp og tisse hundre ganger hver natt, og ingen liggestillinger er sånn superdeilige for tiden, men hallo, det kunne vært værre!

Det ble veldig mange bilder i dag, for jeg er så smertelig klar over at uansett hvor mye jeg gleder meg til å se Lillebror, så kommer jeg til å savne å ha han i magen når han er ute. 
Kunne ikke bare være seriøs....I følgeTyskeren min, så er dette blir siste barnet vårt, så jeg føler jeg må ta ekstra mange bilder og skrive ekstra mye om denne tiden, slik at jeg har noe å se tilbake på og kose meg med når babysyken kommer og tar meg igjen. For det gjør den garantert. Jeg kunne sikkert fått 2-3 barn til hvis Tyskeren min var game hehe. Hvor mange barn ønsker du deg/ hvor mange har du? 
Har jeg noen lesere som har mange barn? 
(alt fra 4 barn og oppover tenker jeg da.) Fortell gjerne hvordan det er!

30 kommentarer:

 1. så fin og frisk du ser ut ! det er nødt å være en velskapt, sunn og aktiv krabat inni der !

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:) hehe, ja det håper jeg!

   Slett
 2. Så fin du er, jeg er 34 uker og føler meg ikke halvparten så flott som du ser ut. Men tre barn på 4 år gjør vel sitt. Men dette er heeeelt siste:)

  Jeg har snart 3 barn i alderen 4, 2 og i magen :) absolutthjemme.com er ei grepa dame med 7 barn :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Å har du også 3 tette? Det er 20mnd mellom jentene og blir 24mnd mellom Lillebror og mellomste her :)

   Slett
 3. Så fine dere er! :)

  Jeg ønsker meg IALLEFALL to barn til, har jo Amalie fra før av, men hun må jo ha noen søsken!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo flere jo bedre! kjør på! hehe ;)

   Slett
 4. ønsker meg minst tre barn, men mannen vil ha to, så vi får være fornøyde med tre. ;) du kommer helt sikkert til å sette pris på disse bildene kjempemasse senere! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg kommer helt sikkert til å gå tilbake og titte på disse bildene om noen måneder til og bade i fersk nostalgi hehe ;)

   Slett
 5. Nydelige dere er :-)
  Jeg har en gutt på 12, men regner med "å starte på nytt" å få et par til ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh så herlig da, med en så stor storebror til fremtidige søsken :)

   Slett
 6. Så utrolig mange fine bilder :D Forstår godt at storesøster er utålmodig, deg også for den saksskyld :D
  Nå venter jeg min tredje sønn, og jeg har ingen planer om å gi opp jenta helt enda. Men det blir noen år til, vil ha hele utdannelsen og hus og bryllup i orden før vi venter neste. Men en attpåklatt skal vi ha. Så får vi se da om vi er ferdige eller ei (;

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaaa jeg ønsker meg en attpåklatt...eller to om noen år. Men mannen føler seg veldig ferdig nå, så jeg tviler på det blir noe av. Men helluu jeg har jo to jenter og snart en gutt! Takknemmelig og superstolt av det <3

   Slett
 7. Så fine bilder! Takk for deling da!
  Jeg har tre barn (6, 4 og snart 2) og er ganske sliten av og til. Det er veldig bra å være gravid. Og når barna er små føles det om det ikke kunne være nok med å få barn.
  Men problemene forandre seg og jeg er helt sikker ferdig med mine tre.
  Ikke misforstå meg. Jeg elsker alle tre uendelig mye. Men kreftene klarer ikke flere barn.

  Men: mannen min ville egentlig bare ha to. Og jo mer jeg ønsket med et tredje, tok han avstand med tanken å begynne på nytt. Men så fort jeg maste ikke lenge spurte han meg en dag: "Kanskje èn til da ..?" Og 42 uker senere blir vi fem...
  Kanskje det er litt håp i din tilfelle ;-)
  Hilsen
  Suse

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe takk for strategi-tips Suse! Kanskje jeg får et fjerde barn hvis jeg bare ikke maser ;)

   Slett
 8. Okei, nå ble jeg babysyk! Nei vent, jeg har jo allerede en baby.. Men hun er jo allerede et halvt år!!! Når jeg så disse bildene kjente jeg skikkelig på savnet av å være gravid. Så uansett hvor slitsomt det kan være med to tette.. så er det absolutt ikke avskrekkende. Så ja, jeg har lyst på tre tette (kanskje 4) (Hvertfall om du spør meg nå, når begge to ligger og sover.. ;-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Du vettu, jeg ble babysyk med en gang mine ble 6mnd. Men det gikk over, og så kom det tilbake da de var 9mnd, og så igjen da de ble 12mnd. Og da orket jeg ikke mer. Ble gravid igjen haha!
   Ja det er merkelig hvor utrolig lettvindt det er å være mamma når de sover:P

   Slett
 9. VI har tre. Jeg går for fire, men venter med propagandaen til pappaen glemmer litt om hvor lite søvn det har vært det siste året... :) Og du, du ser strålende ut!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Heheh, lurt det å vente litt med babykampanje til pappaene har glemt litt ;)

   Slett
 10. Jeg har tre (nesten 7, niogethalvt og 11). Og jeg skulle nok gjerne fortsatt. Å være gravid er et mirakel - og det å ha en gjeng er så bra! Men det blir vel ikke flere. Åra har gått. Og vi er jo veldig takknemlige for den gjengen vi fikk, da...

  SvarSlett
  Svar
  1. Tre stykker er jo en god gjeng det da:)

   Slett
 11. Nydelig mage , kjempe fine bilder!! Jeg har en sønn på 2,5 så kommer lillebror i April. (håper han holder seg inne til mars april ihvertfall)
  Spent på hvordan det blir og ha 2 barn, ønsker oss 3. men ser den at kanskje lillebror i magen er blitt stor kanskje før nr 3 kommer.. hehe.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg syns selv det var en veldig stor overgang fra 1 til 2 barn. Veldig fint altså! Men også veldig nytt og slitsomt til tider. Lurer på om 2-3barn overgangen blir like stor....

   Slett
 12. Jeg har 4 barn og det er bare positivt... 10 år mellom eldste og yngste så man føler jo at man er småbarnsmamma i en evighet... men de har stor glede av hverandre og nå som eldste er flyttet hjemmefra er det veldig stille her.... :-)
  Jeg har selv over 4 søsken og synes det er veldig kjekt å ha stor familie!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig i at stor familie er veldig fint!

   Slett
 13. Du er flott! :) Her er det definitivt stopp etter tre.. jeg ba mannen om å ta saken i egne hender før jeg rakk å ombestemme meg, men er veldig fornøyd med det :) Hadde jeg fått velge hadde jeg hatt to tette så en tre-fire år mellom og så to tette til, men da det kom tre tette ble det nok for meg! ( Annet hvert år i april måned holder det at vi ser på hverandre nemlig...) Så når minstemann slutter med bleier har jeg vært sammenhengende bleieskiftarbeider i 7- 7,5 år :) Koser meg med å se på andre sine babyer, selv om det jo selvfølgelig er tusen ting jeg skulle gjort annerledes om jeg ble gravid igjen nå, ta sånne fine bilder som du tar for eksempel! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :)
   Ja to ganger to tette var liksom min originale plan. Men nå blir det kanskje tre tette og så kanskjekanskje en attpåklatt om noen år.... (hysj ikke si noe til mannen.) ;P

   Slett
 14. Det nærmer seg nå, du! Uke 36, tenk det. Du stråler!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er helt ufattelig at jeg snart er i mål! Tusen takk!

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...