8. mars 2013

14 Kvinnens gave og en ordentlig gentleman


Først av alt: gratulerer med kvinnedagen! Artig at akkurat i dag skjedde det noe som fikk meg til å tenke over hvor glad jeg er for å være kvinne. Men før jeg forteller om det: Hvor fantastisk er ikke denne illustrasjonen? Og litt freaky. Jeg klarer ikke å fatte at det er slik det ser ut inni kroppen min. (Bare det at lillebror nok er hakket tjukkere og lengre enn denne lille bebisen da.) Tenk at vi er så heldige da damer!  At vi får muligheten til å gjøre det der!
Det var det en som minnet meg på i dag. Hvor heldige vi er...

Jeg stod i heisen på vei ut fra legekontoret, (en sånn mini-heis med plass til maks 3 mennesker) ansikt til ansikt med en gammel mann i 80-årene. Han så på magen min og smilte et varmt smil. Så sa han:
  "Dere kvinner er heldige. For en gave. Å bringe et nytt liv til verden! Vet du hva jeg ville gitt for å få oppleve det?" 
Jeg ble rimelig satt ut. For jeg har jo blitt så vant med å få kommentarer på magestørrelsen eller spørsmål om termindatoen osv. Dette var jo noe HELT annet, og jeg måtte konsentrere meg for å ikke felle en tåre. Jeg smilte, heisen sank videre i sneglefart. Han trengte ikke å spørre om det nærmet seg fødsel. Det merket han tydeligvis, for det neste han sa til meg i den bittelille heisen var: 
"Jeg håper det blir akkurat slik du ønsker deg. Det går nok strålende skal du se. Lykke til, og gud bevare deg og babyen din." 

AND here come the waterworks... Jeg klarte såvidt å stamme frem et "Danke schön!" før jeg merket at tårene presset seg på og jeg hadde en gedigen klump i halsen som stoppet meg fra å si noe mer. Vi gikk ut av heisen, ned gangen og den gamle mannen holdt oppe utgangsdøren for meg. Vi gikk ut i den kalde Berlinluften og sa hadet. 
Vi kommer sikkert aldri til å treffes igjen, men OM jeg kommer til å huske det han sa! Nydelige menneske. TAKK! Du er en ordentlig gentleman. 

14 kommentarer:

 1. Godt å se at det finnes noen som bare ser hvor fantastisk det er. Grei litt sjøl når jeg leste dette! For en flott mann! :D

  -Heffa89

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Heffa! så gøy at du er innom :D
   Ja jeg ble helt satt ut av denne skjønne mannen!

   Slett
 2. For en herlig historie og for en fantastisk mann! :)

  SvarSlett
 3. For en fantastisk mann!! Komme en del tårer her og,og når jeg skulle lese det til min mann hulket jeg.

  Må og bare skrive at jeg gleder meg hverdag til å lese i bloggen din. :)

  Anette

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg satt med gråten i halsen hele veien hjem på toget.

   Så hyggelig at du liker bloggen så godt Anette. Tusen takk for at du leser :)

   Slett
 4. Guri, jeg begynner å grine jeg og, og jeg er ikke gravid (dessverre;) For et vakkert møte.

  SvarSlett
 5. Så utrolig fine ord!
  Gratulerer med kvinnedagen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant :)
   Takk Stine og i like måte! (selv om den er forbi nå da)

   Slett
 6. Saa utrolig fint - og sterkt. Vi ER heldige ;)

  SvarSlett
 7. Så godt at det finnes slike mennesker! Og ja vi er heldige!! Har ofte tenkt at det er litt synn i mennene våre for de går glipp av så mye ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg føler også at menn går glipp av en del ting. Jeg ville aldri vært på mannens side av en fødsel for eksempel... Da føder jeg heller selv :P

   Slett
 8. For et vakkert bilde. Nydelig å få slike ord. Et kort møte, men som innprenter en med varme. Heldige du, som fikk energiboost og vakre ord.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det gjorde inntrykk. Er ikke ofte man får så fine ord fra tilfeldige fremmede. Det betyr mye for meg, og jeg kommer ikke til å glemme det han sa med det første. <3

   Slett
 9. NYDELIG SAGT! For en utrolig fin og god mann det må ha vært :)

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...