27. mai 2013

14 Lillebror Blogger: Rare ting mamma gjør

Hei folkens. Nå er jeg ti uker stor og jeg har begynt å legge merke til et par typiske ting som mammaen min alltid gjør...

...som for eksempel det at mamma alltid kommer og peker den fotokamerarera greia mot ansiktet mitt når jeg er våken. Som regel lager hun en del rare grimaser og lyder og sånt når hun gjør det. Jeg vet ikke helt hva det er hun prøver på, men hun ser ikke helt god ut...
Seriøst, kvinne...hva er det du holder på med?

En annen ting mamma alltid gjør er å si "Du er så søt at jeg kunne SPIST DEG OPP!" når jeg smiler.
Du kødder nå vel?   Spise  meg? 

Jeg håper seriøst hun ikke mener det. Kanskje det var på den måten jeg endte opp inni magen hennes in the first place? Noen som kan opplyse meg litt her?

Men stort sett så er mammaen min bare snill og grei da. Bortsett fra når hun bruker ALT for lenge på å finne frem puppen når jeg er sulten. Hallo i luken... de puppene kan da ikke være så himla vanskelige å finne?
 -Alltid på samme sted mamma... just sayin'.
14 kommentarer:

 1. Ler alltid av lillebror-innleggene :D. Går det bedre med kolikken?

  SvarSlett
  Svar
  1. :) Mja det går litt bedre ja. Jeg går fortsatt mye kveldsturer med Lillebror, fordi han er ofte veldig utilpass på kvelden, men det går bra. Jeg bærer ham gjerne rundt i noen timer på kvelden så lenge han slipper å hylegråte :)

   Slett
 2. Så utrolig bra. Skjønner jo at lillebror kan lure på hva det er mamma'n holder på med. Veldig bra det forrige innlegget. Ble inspirert av det, så nå skal jeg øve meg på å gjøre ikke no. Eller observert vår lillebror når han leker uten hjelp.
  Fin uke til dere.
  Hilsen Renata

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Renata :) Det lønner seg å prøve å la dem leke alene ja:D Vår eldste er blitt så flink at hun kan leke leeeeenge alene og koser seg maks:) Digg for oss, så kan vi ligge henslengt i sofaen selv om vi egentlig kanskje burde gjøre fornuftige voksenting:P
   Fin uke til deg også!

   Slett
  2. Ja sant det.
   Jeg er så heldig at jeg har tre større barn (8 1/2,10 og 13 år) og de klarer seg jo veldig godt uten mamma'n.( får liksom nesten ikke befinne meg i samme etasje som de en gang)
   Men så har vi fått et lite "dessert" barn som blir 2 år til uka, og han er jo litt bortskjemt med at alle vil leke med han når de er hjemme fra skolen. Men på dagtid når det bare er han og meg hjemme er det ikke like morro når mamma ikke gidder være med på ALLE lekene.
   Men nå skal både han og jeg øve oss på det.....
   blir spennende og se om han er enig..

   Han er veldig mammagutt også, så kanskje det blir litt borte også, når han må klare seg litt på egen hånd.

   Renata

   Slett
  3. Ååå men så herlig med et lite "dessertbarn" da! Jeg ønsker meg et fjerdebarn når de tre andre er blitt litt større men vet ikke om jeg blir så heldig :) Har selv tre søsken i ganske spredt alder og jeg digger det. Det er så herlig med store familier!
   Du får si ifra hvordan det går med prosjektet ;)

   Slett
 3. Lillebror er en klok liten herremann som er for seg........nå er det heller ikke hvem som helst som er hans store søstre , helter og læremestre, må vite.......L

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, ja han er en heldig liten fyr. :)

   Slett
 4. Fantastisk tekst, krydret med flotte bilder. Happy lesing :-)

  SvarSlett
 5. Hahaha! Det var veldig bra sagt lillebror. :D Og headeren i bloggen er noe av det flotteste jeg noen gang har sett i en blogg. Husk å si det til henne da.
  Kyss i pannen. (om du tillater)

  SvarSlett
 6. Elsker bildene du tar av lillebror. Han har et livlig ansikt og viser (kanskje) hva han tenker. :)

  SvarSlett
 7. Rett og slett nydelig er Lillebror! :) Virkelig passende tekst til bildene og garantert i samsvar med det han tenker ;).

  SvarSlett
 8. Blink! Ikkje meir å seia om det! :-)

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...