17. juni 2013

11 En sånn dag

Det hjelper alltid å skrible litt når man har en dårlig dag.
I dag er en sånn dag som plutselig ble helt motsatt av det vi hadde tenkt. Vi skulle få gjort så mye, være så himla flinkiser og jobbe som besatt. Få unna alt på to-do lista som har hopet seg opp. Jadda. Ble ikke helt slik vet du.


Vi har tre mer eller mindre syke og krevende pasienter i heimen. De er jo så innmari små når de er syke. De vil bare kose, sitte på fanget, henge i håret mitt, og for all del ikke ligge alene i et sekund. Må du tisse mamma? GLEM DET.


Jobb får bare være. Deadlines hva? Man DØR ikke liksom.Det er i det minste en som har matlyst
Det er på sånne dager det er så irriterende å høre på folk som bare "får til alt."
I hvertfall sånn med en gang. Så, etter at jeg har roet meg litt og skubbet bort det grønne sjalusimonsteret, så skjønner jeg jo at jeg ikke har noen grunn til å bli irritert på dem som har bedre tid enn hva jeg har til egne prosjekter. Fordi at barna våre ER faktisk hovedprosjektet mitt. Og jeg får det jo til! Jeg får jo gjort masse! Bleieskift, amming, bading, matlaging, kosing, bæring, dusjing. 
Nei, vent. 
Stryk dusjing.
Ugh. Jeg stinker. 

Anyways, over til noe artig! I dag mottok jeg en liten glede på mail fra flinke Hege fra Artigforkidsa, som gjorde dagen litt morsommere. Husker dere Det jeg sier VS Hva de hører-innlegget mitt? Hege har gitt det nytt liv igjennom tegninger:
Jeg DIGGER det. Spesielt gulpeflekkene og babyen som henger i puppen. You made my day!


Håper dere har en fortsatt fin dag, helst med mye humor, og helt uten sykdom. 11 kommentarer:

 1. Hehe, ja slik er det her også i dag...
  Har en stakkars baby med magevondt på dag to, så her er det veeeeldig lite søvn, enda mindre effektivitet og ammete i tastaturet på Macen :( Zzzz

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff, føler med dere! God bedring til bebis!

   Slett
 2. Jeg føler vi har hatt One of those days i en uke nå... Familien AS litt på tomgang, men det retter seg vel etter hvert vil jeg tro :)

  Ha en fin kveld videre.. Om du kan ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er kjip altså:/ Masse god bedring til dere!

   Slett
 3. He he :-) Artig med tegninga! God bedring til alle dine små :)

  SvarSlett
 4. Hahaha så bra tegning! Å det er vell lov å være litt sjalu i blandt! Lykke til med de små pasientene, de setter nok ekstra stor pris på å ha en mamma som tar seg tid til å kose og passe på dem alt de vil når de ikke er helt på topp! =D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg digger stripa fra Hege! :D
   Og ja, av og til har jeg lyst til å ta meg helt fri fra mammalivet for å jobbe i fred, men mammalivet er jo hovedjobben min så jeg får bare tenke på det :P

   Slett
 5. Uff de dagene hvor ungene bare skal henge i håret.. Trøste og bære.. ;-) Håper det har vært mindre krevende i heimen i dag!
  Husker innlegget, og elsker det! Og Hege så det virkelig levende for seg.. hun er så sinnsykt flink!! Var gjennom deg jeg fant henne, og nå er jeg hekta, thanksalått :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. De var en smule mer førnøyde i går, og i dag er de ute med bestemor en tur, så jeg har "bare" én apekatt hengende på meg ;)

   Ja Artigforkidsa er himla artigformeg! ;)

   Slett
 6. Woop woop, kult med samarbeids-stripe ;-)

  Ingen som får til alt vel?
  Alle har jo 24 timer i døgnet, og så kan vi velge selv hvordan vi bruker de. Sånn som nå for eksempel, Gutten på snart fire vasker vinduer med vannpistol (ja, han er ute) og jeg sitter med macen og tegner som vanlig...P R I O R I T E R I N G :-D

  Stå på, jeg er sikker på at du gjør masse, tipper du snart er oppe i 10-12 000 bleier på noen få år for eksempel ;-)

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...