1. aug. 2013

6 Månedsoppsummering Juli


Her er det som har foregått på bloggen den siste måneden: Juli begynte med en videokveld som tok oss tilbake til fortiden, og fortsatte med bursdagsfeiringer, boktips og oppskrifter til sukkerfri barnebursdag. Jeg innrømte at jeg av og til blir til en monstermamma, og så luftet jeg mine mine tanker om foreldre som mobber barn. Det har vært nok en innholdsrik måned, og det er alltid like morsomt å se tilbake på hva vi har drevet med.
Klikk på titlene for å komme til innleggene:
Søstre på skjermen / Godisdagen  / Fire år
Sukkerfri barnebursdag / Store planer / Bleietest
Boktips / Childism  / Monstermamma 
Juli har vært en måned for endringer hos oss. Jeg fortalte dere nyheten om at vi er på flyttefot. I midten av måneden pakket vi og dro på ferie til familien min i Norge. Snart er ferien over og vi gleder oss noe enormt til å komme på plass i vårt nye hjem om bare to uker til!


Men bloggen har ikke vært på ferie, og det har blitt både dikt, lørdagslinker, fotofredag og et innlegg om bleiefrie babyer. Jeg klarte også endelig å kvinne meg opp til å fortelle om min historie om når ting ikke blir som man hadde håpet etter fødselen. En spesiell takk til alle dere som har lagt igjen gode kommentarer på akkurat det innlegget! Del det gjerne videre slik at vi kan nå ut til flest mulig med budskapet: -du er ikke alene hvis du sliter med fødselsdepresjon!
Hjemløs / Fødselsdepresjon / Morgenstund
En Lillesøster / Bleiefri baby / Ny bloggadresse
Fotofredag Wonderland  /  Lørdagslinker  /  Auf WiedersehenAugust blir for meg den mest spennende måneden hittil med tanke på bloggingen. I juli fikk jeg meg nytt domene og et par nye samarbeidspartnere, og enda skal det skje et par endringer fremover som jeg gleder meg veldig til. 

Tusen hjertelig takk til dere som følger oss og for det engasjementet dere viser i både kommentarer og på mail. Det er en glede å drive denne bloggen når man har slike flotte lesere!


Psst! Ikke glem å være med på konkurransen hvis du vil vinne en super premie med naturprodukter fra BigGreenSmile.no. Den heldige vinneren trekkes 3. august, men alle mine lesere kan fortsatt benytte seg av en rabatt på 10% hos butikken ut året via koden BERLINMAMMA.

6 kommentarer:

 1. Enda en fin måned sammen med deg og familien. Masse fine innlegg, flotte bilder og flott lesing. Gleder meg til fortsettelsen. ..

  Fortsatt fin sommer,
  hilsen Renata

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for alle de gode kommentarene, Renata.
   Fortsatt fin sommer til deg også!

   Slett
 2. Takk for enda en måned full av inspirasjon og nydelige bilder!
  Er så spent på neste måned!
  Lykke til :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jeg også :D Gleder meg til å se hva august vil bringe!
   Takk!

   Slett
 3. Hei!
  Juli har jmmen vært en fin måned for oss begge:)
  For min del besto den av å vente på baby, få baby og kose med baby:) Jeg er glad august kun skal bestå av sistnevnte;)
  Jeg tror ikke jeg har oppdatert deg på saken (siden jeg ikke får til å kommentere på bloggen din fra mobil, og jeg stort sett bare leser blogger på mobil) men vår datter kom til verden 15.juli, også 9 dager på overtid:) Hun er helt smashing!
  OG: Stående ovasjoner til deg som fødte uten smertelindring! Min oppfatning er at epidural er guds gave til kvinnen! Dét og Purelan puppesalve;D

  SvarSlett
  Svar
  1. Gratulerer så mye, kjære deg!! :D
   Hehe, epiduralen var god å ha i første fødsel etter så mange døgn med vonde rier!
   De andre fødslene opplevde jeg ikke som veldig smertefulle, -faktisk mindre smerter enn første gangen og det helt uten smertelindring. Nei nå lyver jeg, -jeg brukte jo varmeflaska godt ;P

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...