10. feb. 2013

16 Falsk Alarm

Installasjonskunstnerne slår til igjen.
Legg merke til den nøye utvalgte bakgrunnen med påtegnet vegg...ja og så er pappaen gjemt der et sted.
Nå tar vi straks turen på Al Hamra for den obligatoriske Søndags- familiebrunchen. Det er så rart å tenke på  at om et par (fire?) søndager til så er vi en familie på 5!

I natt trodde jeg forresten seriøst at Lillebror hadde tenkt seg ut. Kynnere, mer kynnere som gikk over i skikkelig vonde modningsrier hele natten lang. På et tidspunkt tenkte jeg at det ikke var noen vei tilbake. Nå kommer baby. Shit tenkte jeg. Jeg har ikke strikket noe enda. Rekker jeg det nå? Ikke har vi kjøpt bleier heller. Shit.

Det gav seg selvfølgelig når jentene trippet inn på soverommet vårt i 6 tiden. Typisk. God morgen zombie-mamma. Blir en lang dag det her. Takk Gud for kaffe. Mannen min. Og svigermor. (Hint hint..)

Er det noen av dere mammaer som har opplevd å ha modningsrier så lenge før termin? (4uker!)

Ha en fin søndag da! GOD MORSDAG!
Stikker innom senere ;)


16 kommentarer:

 1. Rart det der - å bli flere, sånn helt "plutselig". God morsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det blir rart! Og helt fantastisk fint også! :D
   God morsdag til deg å!

   Slett
 2. jeg har ikke vært gravid,men har lest at det er vanlig å ha det :) god morsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er nok vanlig. Det er bare meg som blir nervøs for det føltes virkelig som om han hadde tenkt seg ut :P Takk skal du ha:)

   Slett
 3. :) Jeg hadde akkurat den samme følelsen i natt, så jeg gikk i ring her å laga nærmest sti i stua...men...det skjedde nada

  SvarSlett
  Svar
  1. ojoj! men nærmer seg veldig nå da :D

   Slett
 4. Kjære Jona,

  jeg elsker bloggen din og leser her hver dag for at å ikke ruste fast med min norsk ;) Men nå er det også så spennende, jeg blir ganske "hibbelig" med deg, som vi sier det på tysk. Jeg er veldig spent på hvem av oss begge to smugge seg først med babyen... Sjansen din er mye bedre, tror jeg - for jeg ikke hadde noen modningsrier eller sånn... Men bleier har jeg også ikke hjemme, hvis det er beroligende for deg. Jeg kanskje skulle begynne å handle litt også...

  Kos deg med familien din og vent litt med fødselsen av lillebror - det er jo så kaldt ute!

  Hilsen fra Sør-Tyskland,
  Lydia :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lydia!
   Tusen takk for kjempehyggelig kommentar! Det er så gøy å få vite hvem dere er som leser bloggen:) Hehe, ja jeg tipper jeg kommer til å føde først, siden jeg er 2 uker lenger på vei enn deg, men man skal aldri si aldri ;)

   Jeg håper han kommer ila de neste tre ukene, for jeg føler meg ganske ferdig med å være gravid! ;)

   ps: er du norsk eller har du bodd i Norge??

   Slett
  2. Heisann,

   ja, jeg håper også at du kommer til å føde forst fordi jeg vil så gjerne nyter "Mutterschutz" min (ingen anelse hva det heter på norsk) minst i fire eller fem uker :)
   Jeg bodde i Norge fem måneder for noen år siden da jeg var student (for lenge, lenge siden ;) ) og jeg også deltok norskurs til læreren min blitt gravid også. Så jeg må lese norsk blogger for å holde meg i form (med språket, selvfølgelig ;) ) nå.

   Lykke til med alt :)

   Slett
 5. hadde noe sinnsykt med kynnere, men det var ikke akkurat rier nei! fin hverdagskunst! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. uff ja det er så slitsomt med kynnere. Men heldigvis er de som oftes godt for noe mtp modning. I hvertfall på slutten. Håper jeg :P

   Slett
 6. Maseriene min startet halvannen måned før termin med nummer 2- han ble født ti dager på overtid, men da kom han som et skudd også! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Halvannen måned?! Uff det må ha vært slitsomt. Ti dager på overtid orker jeg virkelig ikke denne gangen så jeg håper jeg slipper det. Gikk 5 dager over sist og var HELT ferdig både fysisk og psykisk. (Hun kom forresten sinnsykt fort hun også) De siste to ukene var sinnsykt røffe. Så nå satser jeg på at akupunktur skal gjøre susen i tilfelle jeg går over tiden :)

   Slett
 7. Jeg hadde modningsrier i fire og en halv dag, med omtrent en halvtime/times pause i løpet av dagen, før det kom noen baby. Men ikke sånn mange dagers pause nei... De sier jo at ingen fødsler er like. Men selv om jeg var fullstendig utslitt til slutt, så var det verdt hver kalori;-)
  Håper du hadde en super morsdag med dine nydelige små. Kanskje det bare var lillebror som ville si "grattulerer med morsdagen"?

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...