27. nov. 2012

4 5 enkle Julekalendere

Flere som ikke har fått rumpa i gir og ordnet julekalender enda?


Kleshenger julekalender

Jeg er ikke den typen som hverken kan eller har tid til å sy en nydelig kalender med lommer osv, så jeg tenkte jeg skulle dele litt inspirasjon til enkle kalendere med dere:

5 enkle julekanlenderidéer:


Papirkrus Kalender
Juletre-kalenderKreativ måte å henge gavene på.
Sokkekalender!

Jeg syns den sokkekalenderen var en kjempesøt idé!


Og så over til noe annet:
Jeg har fått to nye foto-oppdrag som jeg har sagt ja til. Begge involverer vin/mat, og jeg gleder meg kjempemye til å utfordre foto-spiren i meg litt! 

Mitt siste foto-oppdrag kan dere lese om her. Det var faktisk de bildene som har landet meg disse to nye prosjektene. Artig!


Ha en fin tirsdag videre!


4 kommentarer:

 1. Fine kalendere! Hvordan er deres kalender? Jeg har pakket inn 48 gaver og gjort de klar til å henges opp på ferdig kjøpt kalenderrekke fra Nille. :) Jeg var egentlig fornøyd.. helt til jeg så litt rundt i bloggverden, og innså at jeg burde hatt 48 identiske pakker innpakket i gråpapir med rødt bånd. Eller noe sånt. Her er de grønne, røde, gullfargede og noen med nisser på.
  Men men, bare barna blir fornøyde, så får interiørdelen av kalenderen bli bedre neste år. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja var de ikke søte vel? Hehe, ja jeg kjenner meg igjen, det finnes så utrolig mye fin inspirasjon og flotte ideer på pinterest og div blogger at jeg alltid føler meg litt harry når jeg kommer med mine ting haha!
   Flink du er som har fått ordna kalender da! Vet du, mannen og jeg ble faktisk enige om at vi i år ikke lager tradisjonell kalender slik som er vanlig i Norge. Han er fra Tyskland og jeg fra Island, så vi velger å heller videreføre våre tradisjoner. Det vil si at på kvelden 5. desember setter vi ut finskoene våre i gangen, og så kommer "Nikulaus" (tysk julenisse) og legger noe godt i skoene om natten.
   De islandske julenissene (jepp, i flertall) kommer en etter en hver natt fra 11.-24 desember, og gir en liten gave i juleskoen hvis man setter den ut i vinduet og er snill gutt/jente :)
   Veldig greit med disse nissene, så slipper jeg å tenke på gaver... *kremt*

   Slett
  2. Så morsomt! :) Koselig å videreføre tradisjonene fra hjemlandene deres, det med finskoene var en god idé uansett om man kommer fra disse landene eller ikke. ;)

   Slett
  3. De islandske julenissene er fantastiske. Sagnet sier at de er født av et trollpar, og at de er brødre hele gjengen. De bor oppi fjellene, og en etter en kommer de ned til bygdene fra 11.-24.desember for å legge noe fint i skoene til snille barn. Men de er veldig barnslige og uforutsigbare disse nissene, så det kan godt være de stjæler noe mat eller smeller med noen dører når de er innom bygda ;) Tror jeg be mor sende boken om nissene så jeg kan lese den for eldstejenta vår :)

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...