28. nov. 2012

0 Peptalk fra Kosekroken

Første i advent er rett rundt hjørnet, og vi har ikke fått på plass adventskransen enda. Jeg har faktisk ikke klart å drasse meg ned i kjelleren for å hente julepynten i det hele tatt, så vi har ikke engang en liten nisse eller en kongle å skryte av som julepynt. 

Planen min (Planer er jeg god på. Gjennomføring er en annen ting) var å bruke denne uken til å kose meg med å få frem all julepynten, slik at alt er klart for helgen og første søndag i advent.
Vel, jeg klarte å pådra meg et magevirus av ebola-dimensjoner som har slått meg helt ut. Det har gått nesten en uke siden jeg kom hjem fra ferien min i Norge, og jeg føler jeg ikke har fått gjort en dritt for å si det pent.
Magesjauen har gått over, heldigvis, men energien min lar vente på seg. Etter dagesvis med omgangssyken og det som værre er, føler meg helt tappet for motivasjon og kunne liksom ikke brydd meg mindre om engler og nisser og sånt.
Hadde det bare vært meg og mannen så hadde jeg gitt blanke.... 

Men, vi har jo to små hjerter som gleder seg mer en mest til jul.

Og jeg vil jo gjøre førjulstiden deres like hyggelig og magisk som jeg husker den selv fra jeg var barn.

Så nå er det nok. Drit i om jeg har blodtrykket til en gammel dame og søvnbehovet til en nyfødt baby. Drit i at jeg syns så innmari synd på meg selv som har fått svangerskapskvalme -igjen, og har mistet appetitten. JUL skal det bli, og det med stil! 

Så fra og med i morgen, så blir det å hive meg rundt og forandre hjemmet vårt fra det kjedelige hverdagslige til et lite førjulseventyr.

Wish me luck. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...