25. des. 2012

2 Det som gikk galt på juleaften

Sånn bortsett fra at jeg brant meg på kaffekokeren, kuttet fingeren på en plastboks, sprutet sitronsaft i øyet mitt, (som er mye vondere enn det høres ut!) mistet brøddeigs-bollen oppi kjøkkenskuffen og melet ned hele kjøkkenet som vi vasket dagen før, måtte kaste sausen fordi den første ble rosa, lage ny, og nesten brente potetene, så ble vår første "alenejul" fin tilslutt.
Love Actually <3
Det var et øyeblikk, sånn rett før jeg serverte maten, som jeg holdt på å knekke sammen av stress. Typisk meg å ikke ville ha noe hjelp på kjøkkenet, men jeg bare arbeider best sånn. Likvevel ble det en del stress, da jeg plutselig fikk vite at det skulle lages to forskjellige julemiddager  i steden for en. Ble noen svette timer på kjøkkenet ja! 

Høydepunktene i går var en koselig frokost, (bare oss fire) julefilmer man aldri blir lei av, JULE-ENGELEN som kom på besøk, å se jentene gå amok med pakke-åpning, og den hjemmelagede juleisen.


Nå setter vi kursen for Oldemors hus. Der skal vi være helt fram til i kveld, sammen med en haug av familie. Jeg må innrømme at jeg har planer om å kapre godstolen og ikke rikke på meg i hele dag. Jul er gøy, men det tar på å stå på kjøkkenet i en hel dag når man sprenggravid...

Og forresten, jeg fikk noen fantastiske gaver av mannen i går. Et nytt kjøkkenbord og nytt kamerautstyr. Dere vil nok merke sistnevnte på bildekvaliteten når jeg får øvd meg ;) 

Håper dere har det fint og nyter juletiden med kjente og kjære!

Jona

2 kommentarer:

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...