Lørdag betyr godis!
Dette var første gang jeg prøvde ut denne Bounty-oppskriften og den var kjempegod. Smakte akkurat som vanlig bounty! Veldig praktisk
å ha i kjøleskapet i tilfelle det kommer ei tante eller to på julebesøk...
Lavkarbo Bounty:
1dl sukrin
1dl kremfløte
1dl kokosmelk
50g kokosfett
200gr revet kokos
100g mørk sjokolade (minst 70%)
Slik gjør du:
1. Smelt sukrin og kokosfett i en gryte. Rør inn kokosmelk og fløte og gi det hele et forsiktig oppkok.
2. Ha i revet kokos og rør til det blir en jevn blanding.
3. Ha blandingen over i en beholder og la den stå i kjøleskapet i ca en time.
4. Form små kuler og ha dem i frysen i ca en time.
5. Smelt sjokoladen i vannbad.
6. Dypp kokoskulene i sjokoladen og ha dem i frysen i 30 min slik at sjokoladetrekket stivner.
Nyt!
Oppskriften er herfra.
Heldigvis for meg så er hverken mannen eller ungene så veldig glade i kokos, så
mamma får ha lørdagsgodisen sin i fred.
Oj, nå kom jeg på at jeg må jo lage marsipan før jul! Den To Do -lista blir ikke akkurat kortere...hjelp!
Fortsatt fin Lørdag!
Er ikke noe glad i Bounty, men de så veldig gode ut og ikke minst ble de fine også :D
SvarSletthmm der gav du meg en idé... printe ut bildet og ha det på veggen? hehe Fint på kjøkkenet kanskje :P
SlettNams:) sunt godteri er bra!
SvarSletthehe, ja deilig å spise godis med god samvittighet :P
SlettNooooom så deilige :D
SvarSlettDe ble farlig gode altså. Laget en diger oppskrift men nå er det snart tomt. Kanskje fordi jeg tar en bit så og si hver gang jeg åpner kjøleskapet haha :)
Slett