2. des. 2012

8 Sinnsykt Julete Søndag
Dagen i dag skal brukes til julekakebaking sammen med familie. Mannen i huset har for første gang i historien, stått for kakedeig-laging. Heia likestilling. Jentene har bygd tårn med klosser i stua og spist spaghetti bolognese. Ok, det siste var ikke så sinnsykt julete men -Lykke på jord for små jenter.
Jeg får ikke nok av stearinlys og julelukt for tiden. Nå mangler det bare julemusikk og litt snø, så finner jeg kanskje giren slik at jeg får unna noen ærend....? 


Kanskje den rette førjuls-stemningen gjør at jeg snart får rumpa i gir  og ordner med julegaver og julekort? Nope...you're dreaming. Det blir nok last-minute everything-jul i år også.
Kanskje det er det som er julen for meg? -Kaos og svette som dominerer uka før jul, og alt ferdig i siste liten, bokstavelig talt minutter før kirkeklokkene ringer og den hellige time er her...er i allefall det jeg husker fra barndommen. Adrenalin til siste sekund, -det er tradisjon det.
Det har i det minste blitt helt sinnsykt julete hjemme hos oss da. Det er det ingen som kan si noe på.

Har alle dere fått handlet inn julegavene og sendt ut julekort?
 Jeg føler jeg er den eneste i universet som ikke fikk gjort det i novebmer.
Am I alone?

Ha en fortsatt fin Advents-søndag.
Jona8 kommentarer:

 1. Så fin julepynt dere har, kjempekoselig! :)

  Her er julekortene bestilt, har bakt en sort, og mangler en god del gaver. Men jeg stresser ikke enda. :) Adventspynten er kommet på plass i stua og julegardiner på kjøkkenet.

  Det jeg sliter med nå for tiden er at jeg rydder et rom, så begynner jeg på neste og da er det første rotete igjen! En ond sirkel.. Jeg burde sikkert vært flinkere til å gjøre mer etter barna har lagt seg, men så er det jo så herlig å tenne lys og slappe av litt også. :P Men ikveld, da skal jeg skjerpe meg. ;) (Vi får se..)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Det meste av pynt er på kjøkkenet og i taket. Alle andre steder er for risikabelt når man har to små som løper fritt ;) Jeg har ikke fått ordnet en eneste julegave enda, og julekortene er ikke bestilt.. Kortene MÅ jeg få ordnet i morgen. Kjenner jeg meg selv rett så blir siste julegave kjøpt på lille juleaften :P
   Vi rydder hver kveld rett etter ungene har lagt seg. Dødskjedelig når man bare vil sette seg ned, men for meg funker det best å ta en halvtimes rydde/vaskeøkt med en gang, FØR jeg setter meg på sofaen. Ellers blir det aldri noe av hehe..

   Slett
 2. "Høres" ut som en kjempefin dag! :) Og så koselig dere har det!

  Jeg har noen få julegaver igjen, og julekort har jeg ikke sendt enda (det skal bli sendt iløpet av uken!) Er så deilig for hver ting man kan krysse av listen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk TT :)
   Så flink du er. Jeg er helt håpløs når det kommer til julegaver og julekort. Alltid alltid alltid alt i siste liten. :P Men jeg skal gjøre en innsats for å bli ferdig med julekortene snart da. Finns ikke noe flauere enn å få mail fra folk som takker for julekortet de fikk -i JANUAR.

   Slett
 3. Haha "adrenalin til siste sekund" - that's the spirit! Så langt: 2 julegaver innkjøpt. Null julekort in progress. Vi får se da, hvordan det går i år. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja.. tror jeg har fått det litt inn med morsmelken det der. Husker alltid det var litt sånn "blir det juletre i år eller ikke" -stemning på lille juleaften når vi kjørte rundt i hele byen og lette etter et stykke tre som ikke så helt herpa ut sammen med pappa. Last minute Christmas!
   2 julegaver er mer enn det jeg har klart! :P

   Slett
 4. Har ikke begynt på julegavene. Skal på Vestby-outleten til uka og satser på å få til mye da! Ellers rakk vi ikke å pynte til jul idag heller, men må få mannen til å få ned pynten ikveld så jeg kan pynte imorgen. Det skjer hvert år, alltid litt på etterskudd:P

  Fin blogg du har forresten, har studert i Tyskland så liker blogger med tysk skru:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh fjoh! ER så godt å høre at det er flere der ute som ikke ble ferdige med gavene 30. november liksom. Jeg er mektig imponert over dem som er så rutinerte og flinke til å være tidlig ute, men litt godt at ikke alle er like kjapt ute. Takk for koselig kommentar Annikken. Hvor studerte du i Tyskland? Lykke til med pynting i morgen ;)

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...