7. jan. 2013

14 31 Weeks photoshoot: Goofy VS serious

So serious and peaceful...or not..

I 31 uker har kroppen min nå vært okkupert av Lillebror. Jeg prøver så godt jeg kan å dokumentere den voksende magen, for dette er sannsynligvis den siste gangen jeg går gravid.

For 31 weeks, my body has been occupied by BabyBrother. I am trying to document the growing belly as well as I can, since this will, most likely be the last time I am pregnant. 

Angående gravid-fotoshoot, så har jeg store problemer med å holde meg seriøs foran kamera. Jeg syns det er så flaut å stå der og prøve å se moderlig og filosofisk ut, når jeg egentlig bare føler meg som en menneskelig utgave av barbapappa. Hva sier dere? Burde jeg forsøke å se seriøs ut, eller skal jeg heller bare slå meg løs og drite i om Lillebror kommer til å bli forferdelig flau av mamma når han en gang ser disse bildene? 
Foretrekker dere seriøse eller tullete gravid-bilder? 

Jeg foretrekker selv å dumme meg ut:

Beklager Lillebror

When it comes to photographing the belly, I struggle to keep a straight face, because I don't really feel motherly and philosophical at all. More like a human version of Barbapappa. So should I bother with even trying to look serious and deep in thought, or should I rather just let all the crazy out and not wonder wether BabyBrother will be horrificly embarrased by the photos when he sees them one day?
Do you guys prefer serious and pretty pregnant photos, or is goofy good? 


Nå skal Barbapappa sette en gryte med fudge på koking her og rigge meg med noen gode serier resten av kvelden. Snakkes!

Anyways... Barbapappa is making fudge and watching TV for the rest of the evening. Catch you later!


ps: legg igjen kommentar her med link hvis du vil ha mulighet til å få din blogg omtalt og anbefalt her på min blogg :) 

14 kommentarer:

 1. Jeg synes at du er du når du ikke er seriøs :) Tommel opp for humor-bilder :)

  SvarSlett
 2. Fina! Jeg synes du klarte både seriøs og glade bildene. Kjør på og vær deg selv, så utrolig fint å fotte magen på den måten, tenk så artig for lillebror når han blir stor.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg får se hva jeg finner på for noe neste uke ;) Kanskje det blir en lett blanding av goofy og seriøse bilder...?

   Slett
 3. Så fin en babymage du har :) Også har jeg kikket litt på innleggene dine, utrolig bra du skriver, og en pen blogg også :)

  Melder meg gjerne på blogg omtalen :D! www.mybby.blogg.no

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Andrea:) Du er notert! ;) Ukas blogg blir presentert senest i helgen!

   Slett
 4. herlige bilder av så fin mage :)) Nydelig !! ;))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker og bukker :) kan ikke fatte at den skal vokse i 8 uker til!

   Slett
 5. Så utrolig mye fine bilder det var i denne bloggen, da! Takk for at du fant veien til meg sånn at jeg fant veien til deg :) (Og det er jo en fantastisk by du bor i!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Cecilie:) Jobber med å bli en flinkere fotograf, så det er stas å få tilbakemeldinger på bildene ;) Velkommen hit på bloggen!

   Slett
 6. Som en ikke poserer selv, synes jeg tulle bildene er best :) Ikke så høytidelig liksom. Og du virker jo ikke som den mest høytidlige personen. :)

  Ramla over bloggen din jeg når du var fronte i vg. Er selv mamma i Berlin og kjæreste med en Tysker ( kan jeg si at jeg har en tyskerunge på 4 måneder :) :) ??)

  Dagens gjøremål for meg er å lese gjennom bloggen din. :) Kanskje du har noen tips for hva en mamma kan gjøre her i Berlin? Ser du har en del erfaring :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei så artig at du også er mamma i Berlin! Jeg kaller meg selv jo for tyskertøs, men det er ikke alle som skjønner min beksorte islandske humor.. :P ÅH jeg har en hel haug av forslag til ting man kan finne på. Pilates for nybakte mødre, amme-grupper med andre mødre på engelsk eller tysk (hvis man ammer da), familiecafeer, babysvømming osv. HVIS man er glad i sånne aktiviteter da. Jeg for min del, har kun vært på ammegruppen, og det holdt i massevis for meg når jeg hadde ny baby.
   Kjempehyggelig at du likte bloggen!

   Slett
  2. Ja men tyskertøs eller tyskerunge, folk reagerer nok på det fordi de har negative assisasjoner med det. Men det er vel på tide å snu synes jeg da :) ja jeg leste litt om babysvømming men er så sykt kaldt ute nå så tror tempratur forandringen blir for mye for henne. Men ammegruppe det har jeg ikke hørt om? Hvor fant du den da?
   Lurte forresten litt på hvordan dere gjør det med språk? Snakker du Tysk eller han Norsk?
   Her hjemme snakker vi engelsk til hverandre, jeg Norsk til henne og mannen min Tysk :/ hehe, ja stakkar unge kan man si, men vi må liksom gjøre det slik siden jeg ikke snakker bra nok tysk, å han ikke Norsk i det hele tatt :)

   Slett
  3. Ja, har fått noen kommentarer på "tyskertøsa" kallenavnet, og jeg forstår hva folk mener. Men jeg har som sagt veldig sort humor, og har som motto at -hvis ikke du klarer å spøke om hva som helst, så har du dårlig humor- mohhaha...
   Anyways. Ja ok, babysvømming er kanskje litt dumt nå.. Søk på La Leche Liga + Internationale Gruppe Berlin på google, så burde du komme inn på infosiden til en veldig fin internasjonal og engelsk-språklig ammegruppe. De har uformelle møter med mødre og barn, og snakke om alt mulig som har med amming og mammaliv å gjøre. Anbefales virkelig!
   Det er to faste møtesteder, en i vest og en i øst. Vet ikke hvor du bor, men lurt å dra på de møtene som er nærmest deg da :)
   De neste møtene er 13.feb i vesten og 18.feb i østen :)

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...