16. jan. 2013

6 Kjære Babybror

Kjære babybror. Jeg har ikke glemt deg. Jeg vet at det ofte kan virke sånn, for jeg prater jo ikke så ofte til deg eller om deg, og jeg glemmer stadig vekk å holde hånda på magen og stryke fingrene over de små hælene dine som presser seg ut over alt. Jeg er bare litt opptatt med å være mamma til søstrene dine skjønner du. Men jeg skal bli flinkere. I går handlet jeg faktisk babyklær. Blå babyklær! Hurra! Kanskje du ikke må gå i rosa hver dag?Det er ikke det at vi ikke gleder oss til å treffe deg. For det gjør vi! Det er bare så uvirkelig at du skal komme til oss at det  har ikke sunket helt inn. En frisk liten gutt skal vi få. Et tredje barn. -kan det være sant? -går det an å vinne i Lotto TRE ganger på rad?

Ullpysjamas<3
Psst: ikke glem giveawayen!  To dager til trekning.6 kommentarer:

 1. Jenter i blå klær går.. eller vel.. jeg vil helst at minstejenta min skaal ha jentefarger.. selv om hun har en del tøy etter storebror. Men gutter i rosa tøy syns jeg er verre;)

  Tenk du skal få ett tredje barn.. så heldig!
  Lurer på hvis jeg får en nummer tre om det blir gutt eller jente? Jeg tror det blir en gutt og da skal han kanskje hete Aleksander. Hva skal gutten deres hete?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg er heldig :) Aleksander var kjempefint! Vi har ikke bestemt oss for navn enda. Vi har faktisk ikke diskutert det særlig mye til nå.. litt som baby-utstyr shoppingen det, som vi har utsatt og utsatt hehe... Men han får nok et navn. Håper jeg :P

   Slett
 2. Hei:) akkurat begynt å lese bloggen din. Inspirerende og flotte bilder :) gøy m lillebror :) hvor gamle er jentene ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei så hyggelig at du legger igjen spor! L er 3,5 år og R er 22 måneder. Takk for at du leser bloggen:)

   Slett
 3. kjempeheldige Jona !

  3 friske og vakre barn ! og en liten bonus at minstemann er en gutt !

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe bonus ja absolutt. Men Mannen ville nok heller sagt at det var FLAKS at det var en gutt, for da kan vi sette strek for babylaging og graviditeter. hehe! Godt med litt mer testosteron i familien tror jeg :)

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...