31. jan. 2013

7 Man må regne med litt svinn...

Når små hender er opptatt med å lage fine ting. Lære og utforske. Prøve og feile.

Dypt konsentrert med saksen. Vakkert. Jeg kunne fotografert slike motiver hele dagen lang.
Det er ikke for å provosere oss eller drive oss til vannvidd at de gjør det. De er bare så oppslukt i arbeidet sitt, at det av og til skjer noen ulykker på veien. De gjør det ikke med meningen. Regn med litt svinn. Så blir det lettere å takle når det først skjer.  
7 kommentarer:

 1. Ville bare legge igjen en kommentar og si at bloggen din er så herlig, og selv om jeg ikke kan kjenne meg igjen i livet som mor så fryder jeg meg over innleggene dine ;)

  Jeg lurer også på om hvilke språk dere snakker hjemme?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! så utrolig hyggelig av deg :)
   Og ang språk, så svarte jeg litt på det i kommentaren under her :)

   Slett
 2. Hei

  Jeg lurte på om du kunne skrive litt om hvordan dere gjør det med språk i familien, hvilke språk snakker hvem til hvem? Og har dere noe bevisst forhold til at barna skal bli flerspråklige?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Jeg har fått en del spørsmål om dette nå, så jeg må vel kanskje lage et eget innlegg om det snart. Men kort sagt, så prøver vi å snakke våre morsmål til jentene. Han tysk og jeg islandsk. Mannen og jeg snakker engelsk og tysk oss i mellom.

   Slett
 3. Så fine bilder og så godt poeng. Er synd i dem som lar et veltet melkeglass under frokosten eller litt maling på bordet ødelegge dagen..

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er liksom ikke det melkeglasset så er så sinnsykt farlig. Det har noe med vår egen innstilling og dagsform rett og slett.

   Slett
 4. så fine og konsentrete frøkner:)

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...