30. jan. 2013

8 PICNIC TIME

Fordi at når man først skal skeie ut, så kan man likesågodt gjøre det med stil...
Picnic på stuegulvet. Becausewhynot!

I ettermiddag var vi på besøk hos en vennefamilie, og da vi skulle hjem i kveld, var alle sultne. Storesøster foreslo (med stjerner i øynene) at vi kunne ha pizza-picnic på stuegulvet, og siden ingen av oss orket tanken på å lage mat, ble det altså slik.
Ingen helsekost-middag, men du verden så koselig! Og gjett hva? Storesøster som alltid pleier å stikke av fra middagsbordet etter én munnfull fordi hun har så mye å gjøre, tok seg faktisk all verdens tid til å spise og kose seg i dag. Tror vi må begynne å gjøre dette oftere. Hvem har egentlig bestemt at man må sitte ved et bord når man spiser?

Nå har picnicjentene sovnet og jeg skal tilbringe kvelden på sofaen under teppet i kjent stil. I morgen er det duket for preggo-massasje før det blir nok en ultralyd og vekstestimering av Lillebror. Jepp. Vet ikke hvor ofte jeg har vært på ultralyd nå for jeg har gått helt ut av tellingen. Tyskerne liker å være "litt" ekstra nøye, for å si det mildt... 

Fin onsdagskveld til dere!
8 kommentarer:

 1. Sitte ved bord er kjedelig. Her går vi bak ettåringen og stapper inn skive etter skive.. For hvem har tid til å sitte i stol når man endelig har lært å gå og verden ligger for ens føtter... Kveldsmat MÅ rett og slett spises i sofaen.... Helst liggende med hodet ned ut over kanten...

  SvarSlett
  Svar
  1. haha!! både mannen og jeg lo godt av kommentaren din!:D -for hvem har tid til å sitte i en stol?? Herlig! Skjønner ikke at noen folk er så veldig opptatt av manerer og bordskikk når de har små barn. Seriøst, du får ikke en 2åring til å bry seg om manerer. De er for opptatt med andre, viktigere ting! :)

   Slett
 2. det er koselig å sitte på gulvet! og er enig at du har ekstremt mange ultralyder for å ha en normalt og sunn graviditet! jeg hadde en ordentlig en med sophia, og en kjapp en der vi så to sekunder på om hun lå rette veien eller ikke (hun som gjorde det kunne ikke noe særlig om ultralyd heller).

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg vet, det er helt villt dette med ultralydene. Jeg skal be om å få slippe å gå til flere nå faktisk, men vet ikke om de aksepterer det. Egentlig vil de jo ha meg inn MINST hver 14.dag nå for en sjekk... hallo i luken???

   Slett
 3. Er þetta það sem ég held að þetta sé? Ómæloord hvað mig langar í flammkuchen frá Kaffe Krone!

  SvarSlett
  Svar
  1. þetta er frá litla franska staðinum hérna rétt hjá okkur :)

   Slett
 4. Stas vøtt! Klart pizzaen smaker ekstra godt på picnic på stuegulvet! God idè;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja gjett om! Og det ble faktisk IKKE NOE søl! :) Hadde regnet med litt liksom. Men tar ingen sjangser. Spiser lett håndterlig mat på picnic...kommer nok ikke til å spise tomatsuppe på gulvet i nærmeste fremtid for å si det slik :P

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...