21. feb. 2013

8 Confession: Jeg er litt hykler


Ja, jeg føler meg litt som en hykler for tiden. Men sånn går nu dagan med to småtroll som er helt slått ut av en eller annen monsterbasille. Storesøster har vært nede for telling i en knapp uke, og nå var det jammen Lillesøster sin tur til å bli skikkelig dårlig. De første dagene prøvde vi å tviholde på våre rutiner og regler for ellers blir det jo sååå stress å komme tilbake til hverdagen når de små tror det er blitt normalt å se på TV hele dagen og at mamma og pappa kler på dem, bærer dem rundt og mater dem som babyer... 

Men etter et par dager med sykdom så lot vi alt flyte. Drit i rutiner. Så lenge vi kan forhindre bare et hysterisk anfall, og så lenge de små pasientene er sån nogenlunde fornøyde i et lite minutt, så er det verdt det at vi må kjempe oss tilbake til de vanlige rutinene når dette går over.

Jeg pleier å få så innmari dårlig samvittighet hvis jeg lar ungene se på TV, annet en bare litt på morgenen, og egentlig er jeg jo heeeelt i mot bestikkelser. Jadda... Men det har jammen blitt en haug av begge deler i løpet av de siste dagene. 


Til og med desperate forsøk på å "aktivisere" barna og "gi dem noe å gjøre" har det blitt -selv om jeg egentlig er idle parenting -fan inntil hjerterota. 


Desperate times call for desperate measures... og jeg føler meg litt som en hykler.
Bestikkelser: Smokk er kun lov på natta og sjokolade på hverdager er jo helt uhørt... jadda...


Klarer dere å holde på rutiner når barna er syke, eller sklir det som regel ut? 8 kommentarer:

 1. nei, da driter jeg i rutiner og gjør alt for at hele familien skal ha det ok! og det er helt greit!

  SvarSlett
  Svar
  1. GODT å høre! Føler meg så useless for tiden. Alt bare flyter og jeg orker ikke ta en eneste kamp med dem. "ta den kjeksen for GUDS skyld!" hehe :P

   Slett
 2. Vettuhvaaa.. I ekstraordinære tider kreves ekstraordinære tiltak..
  Drit i den dårlige samvittigheten og nyt stillheten ;)

  SvarSlett
 3. Svar
  1. hehe, det får bli mitt nye mantra!
   En uke med sjukdom nå, og jeg vagger rundt her og kniper igjen. Ikke lyst til å føde midt oppi dette....

   Slett
 4. Nei da følger vi ikke rutiner her! Barnet er sykt og da må en liksom følge rytmen den har utover dagen! Da vil man at alle skal ha det best mulig selv om man er syk! :)

  SvarSlett
 5. I dag er begge ungane heime med feber og stygg hoste. Som storebror på fem år sa; når nokon er sjuke er det regelen at de skal få is. Så slik er det hos oss:) Kose seg det ein kan; og ungane skjønner utan problem at det er unntakstid med TV, smukk, småsnacks utanom måltidene, teppe og kosing:) Lykke til med fødlsen btw:):)

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...