9. feb. 2013

6 Konsert med Chaotica Domestica

Kulissene var nøye gjennomtenkt mtp fargeskjema. 
Ingenting er som en spontan intimkonsert hjemme i stua. Denne gangen var det xylofon-duoen Chaotica Domestica som, bokstavelig talt, slo til. Forestillingen var fyrig og til tider ganske utagerende. Faktisk såpass at hele tre ganger i løpet av opptredenen, ble noen truffet i hodet av en xylofonstav. Musikerne var imponerende fulle av innlevelse, og tider brøt de ut i sang som kunne minne litt om indianer- eller sjaman-messing. Ordene som ble sunget, tilhører trolig et språk oppfunnet av artistene selv. Kostymene bestod av en fargesprakende palett: en koboltblå Dora Genser og rosa solbriller med elastisk bånd. En fryd av en konsertopplevelse med mer enn nok av sanselige inntrykk.


Konserten var også full av mystiske elementer. For eksempel en tamburin på høykant. Denne ble overraskende nok ikke brukt som instrument i løpet av forestillingen, men som hodeplagg. Jeg har enda ikke helt kommet fram til hva symbolikken i det må være.Scenen var liten, men det stod ikke på innsatsen.
En av artistene bryter ut i sang. "LULELULELULELULELAAAAA"

Jeg gleder meg allerede til neste opptreden.

6 kommentarer:

 1. It must have been about 120dB.
  true story!

  SvarSlett
 2. Slike intimkonserter er de aller aller beste!

  SvarSlett
 3. Fikk du det på film? Må passe på å få med sånt, så vi har noe å "underholde" dem med når de blir store.... Passer spesielt godt i selskap, f.eks. i konfirmasjon. Det vil de sette pris på!
  ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei det gjorde jeg ikke. Tenkte på det på et tidspunkt, men så kom jeg på at når lydnivået er så sinnsykt høyt, så blir det bare vondt å høre på på film:P (har prøvd før) Men MER filming, det må vi bli bedre på!! Vi filmet kjempemye da Storesøster var mindre, men vi har så og si ingen filmer fra det siste året med Lillesøster :/ Dårlig!!!

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...