15. feb. 2013

8 Kyllingsalat med smak av Mexico

I går improviserte jeg en kjapp og god kyllingsalat som mannen og jeg koste oss med til kvelds. Jeg er blodfan av taco og alt som kan ligne på taco, så denne falt virkelig i smak! Dessuten så klarte jeg endelig å lage lavkarbo tortillachips -heavenly! (Oppskrift på dem kommer senere.)Du trenger: (til to voksne)
-2 kyllingfileter i biter
-Krydder: 2ts spisskumin, 1/2ts chili, 1ts hvitløkspulver, 1ts løkpulver, 2ts paprikapulver, en klype salt og evt 1ts koreanderpulver.
-to store never salat
-en tomat i terninger
- en halv paprika i terninger
-litt mais 
-1avocado 
-lime
evt litt fersk koreander

+Rømme og salsa 


Slik gjør du:

1. Skyll salaten og kutt opp grønnsakene. Dander på tallerkener. Spar 1-2ss hakkede tomater til guacamolen
2. Mos avocado med gaffel, finhakk en liten neve koreander og rør inn i avocadomosen sammen med 1-2ss hakkede tomater og noen dråper lime. -voila! Guacamole!
3. Bland sammen krydderet til kyllingen i en liten skål. Stek kyllingbitene i olje eller smør til de er blitt brunet, og strø så over krydderet. Ha en halv dl vann og 3ss salsa over kyllingen og rør rundt. Ha kyllingen på tallerkenen sammen med salaten. Salsa, rømme og guacamole over + litt tortillachips.

Nyt!

Er dere like glade i taco som det vi er? 
Del gjerne hvis dere har noen egne vrier på taco-oppskrifter! 
God helg til alle!

8 kommentarer:

 1. namnamnam. taco er NAM! har ikke noen oppskrifter egentlig.. jeg bruker å lete fram litt oppskrifter fra nettet til mannen min og så prøver han seg fram.. hehe. har mikset litt med hjemmelaga enchiladasaus, finnes så mange varianter man kan lage! har også en "vri" vi gjorde en gang for å prøve å få litt taco bell-stemning i heimen, selv om det egentlig bare er vanlig taco forberedt på en litt annen måte, men den blogga jeg faktisk om for lenge siden: http://keowyn.blogg.no/1347728555_crunch_wrap_supreme.html

  SvarSlett
  Svar
  1. mm så digg det så ut k! :D Laget noe lignende med lavkarbolefser og uten chipsen da for ikke så lenge siden. Gah, jeg vil også finne oppskrifter og la mannen lage. :P I hvertfall av og til når jeg er skikkelig lat og ikke orker :P

   Slett
 2. Jeg er ikke tacofan, men klarer å spise det, altså, det blir bare ikke så ofte. Retten din ser veldig fristende ut, er nesten så duften siger ut av skjermen.

  Er spent på hvordan du lager tortillachips, så jeg følger med til du legger ut oppskriften!
  Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk lammelåret :) Hadde tenkt å legge ut oppskriften på tortillachips sammen med salaten, men så oppdaget jeg at bildene av dem ikke var særlig bra hehe. Var så sulten og ikke minst oppgiret på å smake i går at jeg ikke konsa helt bak kameraet hehe. Men det gjør ikke noe, for nå må jeg lage tortillachips igjen, og det er jo ikke akkurat ille :P

   Slett
  2. Og god helg til deg å forresten! :)

   Slett
 3. DET så godt ut det :) Vil jeg også lage!! mmm! Mexico-mat er nam nam! Har reist rundt i Mexico i 5 uker, og da fikk jeg smakt masse supergod mat. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heldige du som har fått oppleve Mexico. Det har ikke jeg. Men jeg later som :P Elsker alt som smaker av texmex, så vi spiser riimelig mye mexico-inspirert mat for tida :)

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...