17. feb. 2013

8 Planer i vasken & små gleder i magen


Ja dere ser kanskje på overskriften her at jeg er litt skuffet... Denne søndagen skulle jo bli så fin. Vi hadde planer faktisk. Barna skulle få oppleve en konsert, og vi skulle ha en fin familiedag sammen med gode venner. Kulturen i Berlin skulle oppleves!

Vel, det ble litt forandringer i planen, da stakkars Storesøster ligger i sengen helt utslått med skyhøy feber (vi turte ikke mer da den var over 40 og kjørte på med masse medisiner) og klager over hodepine og halsvondt. Lillesøster er heldigvis i ok form og går rundt her med ukulelen og synger, men hun høres ut som en gammel kjederøykende mann når hun hoster, og det er vel ikke akkurat det man kaller et bra tegn. -Happy Sunday folkens! hoho! 

Trenger ingen konsert vi vel, når vi har en musiker hjemme i stua...
Heldigvis bryr ikke Lillsøster seg om forandringer i planene og er fornøyd med en treretters lunsj hjemmeSmå gleder! Blodappelsin, rugsprø med philadelphia, sukkerfritt syltetøy og eple. 4-korns riskake med ost og paprika, Lavkarbomuffins med sjokolade og kaffe. Trenger ikke noen søndagsbrunch på café da vel! ....
Og heldigvis så er jeg som et barn når det kommer til mat, og gleder meg hemningsløst over en improvisert hjemmemekka lunsj og kaffe. Plutselig er de avlyste planene glemt, og jeg er bare så takknemmelig for kaffe og dens genrelle eksistens på jord, (ok, og så barna, mannen osv) at jeg sitter her og smiler fordi livet er godt, uansett om barna blir syke av og til, og vi går glipp av artige ting. Det kommer flere dager, heldigvis og det er jeg takknemmelig for!

I dag er jeg forresten 37 uker på vei, (i følge 40+0 tellemåten her i Tyskland) så fra og med i dag er jordmoren vår on call for oss tjuefire timer i døgnet! Lillebror får lov til å komme nå, men det er nok best at han venter en uke eller to, så han rekker å bli heeelt ferdigbakt, og søstrene hans rekker å bli friske.

Selv føler jeg meg rimelig ferdigbakt, for å si det slik, (bare vent og se 37ukers bildene i morgen..) men jeg gir det et par uker til...
Nå får jeg hive meg rundt og gå  vagge meg en liten søndagstur før det blir vaktskifte og det er min tur å være sykesøster igjen.
Har dere planer for denne søndagen eller? 

8 kommentarer:

 1. God bedring til Storesøster!! Her er det lillesøster som ikke er helt i form. Så vi har vært hjemme, mens de andre dro til Leos lekeland! Så det blir en forsatt hjemmeværende dag her også :-) Gleder meg til å se bilder av lilleprinsen imårra! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. ÅÅ stakkars lillesøster. God bedring til dere også da.
   Bildene kommer i kveld :)

   Slett
 2. Håper det ikke blir noen langvarig sykeheim - krysser fingre!
  Og så spennende tider, nå kommer'n snart! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Ingunn. Ja jeg er så spent :D

   Slett
 3. God bedring :) Går bare å venter på et sykdomsutbrudd her også, men det blir vel ikke før det passer pittelitt MER dårlig enn akkurat nå..

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk June. Uff håper dere slipper!

   Slett
 4. God bedring til storesøster! Ikke bra med hodepinne og vondt i halsen!
  Bare vær tålmodig, med min minste var jeg 41+6. hun ville ikke komme. Men da hun kom var hun DER og det virkelig betyr DER. HUn hadde ingenting av en nyfødt som lever i begynnelsen i en annen verden.
  Men jeg skjønner at endspurten (hva heter det på norsk da?) kan bli ganske slitsomt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff 41+6 hjelp! Da blir det gigantisk baby på meg i såfall hehe! Han er allerede ganske god og lubben for å si det sånn hehe.
   Men så spennende at hun var så annerledes siden hun var godt over tiden da. Kanskje overtids-babyer har en liten fordel av å bli "bakt" ekstra lenge?

   Innspurten heter det. Og ja, det er litt slitsomt ;)

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...