6. mar. 2013

7 Gemütlichkeit



Jo nærmere vi kommer terminen, jo mer merker jeg at kosefaktoren stiger. Tankene surrer jo bare om babybabybaby og føde-føde-føde hele dagen (og natten) lang.  Behovet for å distrahere meg selv med superhyggelige, avslappende aktiviteter og kos blir større og større. Det er godt å ha noe å gjøre som får tankene over på noe annet. Misforstå meg rett: jeg gruer meg ikke til fødsel! Tvert i mot! Jeg gleder meg så utrolig mye til å føde (og selvfølgelig mest til å treffe Lillebror) at jeg blir rett og slett litt gal av meg selv. 
Da er det godt med litt avledning og Gemütlichkeit

Hjemmedag med jentene og Cafébesøk med Storesøster i dag formiddag.

Etter caféturen kom Oma og hentet Storesøster. Så tok de med seg Lillesøster og dro på lekeplassen og koste seg i sola. Jeg fikk et par timer til å gå (vagge) litt rundt alene i godværet og nyte vårstemningen som er i luften. Jeg handlet litt garn og startet et nytt avledningsprosjekt:

Mysigt med strikkeprosjekt...Kanskje jeg til og med rekker å bli ferdig før Lillebror kommer...? 


























Så kom jentene og Oma hjem, og Tyskeren min stakk av på spillekveld med gutta. Jentene, Oma og jeg spiste litt, laget perlekjeder, farget fisker og prinsesser og snakket løst om alt og ingenting. Så ble jentene lest for og lagt av Oma, og jeg har nettopp fikset meg en deilig hjemmelaget Chorizo-pizza.



 Nå har jeg benket meg på sofaen med pizzaen, og her blir jeg, mine nakne føtter og fødefjeset mitt resten av kvelden, sammen med min kjære "Patrick Jane" -The mentalist. Ahh Gemütlichkeit! Fødespenning er glemt.
-gravid? hvem?





Ble du veldig utålmodig på slutten av svangerskapet? 
Hva gjorde du for å distrahere deg selv?






7 kommentarer:

 1. Ég sakna þess að sitja á þessum sófa, með hvítvín í glasi, próna í höndunum og augun föst á Vampire Diaries.

  SvarSlett
  Svar
  1. True Blood Helga! Ekki VD. OH the blasphemy! :P
   En já, ó já sem ég sakna þess að hafa þig við hlið mína, prjónandi með hvítvín ;)

   Slett
 2. Hei du:-) nå har jeg ikke vært innom på ei stund siden ei lita tuppe plutselig ville hilse på. Var spent på å se om du fortsatt ventet, og ja det gjorde du! Men nå er det like før lillebror er hos dere! Så, denne gangen rakk ikke jeg å gå inn i moduset du beskriver. Men sist fikk jeg fullstendig dilla på prison break og så hele serien for å få tiden unna, og begynte på seinfield etterpå:-) i tillegg ble det mye kjeksbaking til mannens store glede! Lykke til med fødselsforberedende koseaktiviteter!

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh gratulerer så mye Emma! Hvor langt var du på vei da hun kom?
   Terminen min er til søndag, så jeg håper han kommer snart ja. :)

   hehe, gode serier er gull verdt i ventetiden! Blir jo gal av å bare tenke på baby hele tiden :P

   takk!

   Slett
 3. Det ble "bare" 36+4, men tuppa var rett over 3kg og frisk&rask. Så nå nyter vi livet hjemme og det er deilig å endelig ha babyen her:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj såpass! Men så bra at hun var stor og fin da:) Kos dere masse med lille jenta deres! :)

   Slett
 4. Jeg var faktisk ikke utålmodig på slutten, men jeg gledet meg veldig og var veldig klar for å bli manma og starte det nye livet vårt :) lillegutt kom tre dager før termni, så jeg fikk 2,5 uke permisjon fra jobb før han kom. I starten fløy (vagget klomsete) jeg rundt o plantet blomster, sydde, strikket, ryddet og vasket jeg, men de siste 4-5 dagene før han kom, slo kroppen seg helt av, og jeg lå bare på sofaen og slappet av medkamomillete, en god bok og bikkja i armkroken.

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...