21. apr. 2013

17 Ny sjef: Lønningsdag med Bonus

Den siste måneden på jobben har vært hard. Den nye sjefen min har ikke vært helt i slaget i det siste. Han har brølt mye, og jeg har ofte følt at jeg ikke er god nok for ham. Jeg har følt at jeg igjen og igjen ikke mestrer oppgavene mine, og ikke klarer å prestere det jeg håpte å oppnå. Jeg har til tider vært utrolig frustrert ovar at jeg ikke oppfyller de kravene som jeg hadde stilt meg selv.
I tillegg så er den nye sjefen min helt fullstendig puppegal,
og det kan ofte være slitsomt.
MEN, da lønningen kom i dag var alt glemt.
det første smilet

Kall meg billig, men da jeg så hvor gedigen lønningen var, så brydde jeg meg fint lite om at sjefen har skreket på meg hver eneste dag de siste fire ukene. Det at han bokstavelig talt dreit på meg  senest i går, gjorde heller ikke noe lenger. Sjefen min er visst sinnsykt raus!

Det første smilet 5 uker
Raus ny sjef: Sjekk den gigantiske bonusen jeg fikk i dag!For når man får en så stor bonus -helt ut av det blå, så glemmer man at man ikke har fått hverken lunsjpauser, hvilepauser eller tissepauser på en måned. Jeg elsker den nye sjefen min!17 kommentarer:

 1. herlig! fin søndag til dere!

  SvarSlett
 2. Åååå.. Nydelige.. Verdens beste lønn :-)

  SvarSlett
 3. Verdens beste lønn, ja. <3 så nydelig!

  SvarSlett
 4. Du beskriver det så veldig bra!! Håper det blir flere slike bonuser framover;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Astrid. Ja vi satser på det!

   Slett
 5. Der har du helt rett :) etter tre måneder med kolikk og få slike bonuser, gråt både jeg og sambo av glede når lillegutt lo for første gang. Det glemmer jeg aldri! :) Håper lillebror serverer dere mange bonuser fremover ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er helt ubeskrivelig godt når det første smilet kommer :)

   Slett
 6. SMEEEELT <3
  :-) MamaToto

  SvarSlett
 7. At man har kortidshukommelse når det kommer til disse bite-tenna-sammen stundene..er helt fantastisk! Og det er denne krabaten også..helt fantastisk skjønn <3

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, ja det er godt vi ikke husker alt det slitsomme. For hvis ikke hadde nok verden vært en god del barn fattigere. :P

   Slett
 8. Nå fikk jeg tårer i øynene! Slike bonuser er så uendelig mye verdt! Langtvarende er de også (er ikke mye jeg husker fra barseltiden, men bonusmomentene, de husker jeg!).

  Takk til deg Jona, jeg virkelig glad for at "jeg ramlet over" bloggen din :)

  Celine

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Celine! Setter pris på det.

   Slett
 9. Utrolig bra skrevet, verdens beste bonus :-))

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...