19. apr. 2013

19 FOTOFREDAG: Natteravner


Natteravner
Det æ'kke så nøye, nå gir jeg beng!
Jeg trenger ingen køye, seng får være seng

Vi har ingen steder å være, og det hjelper å gå.
I natt skal jeg bære. Nyte her og nå.

Nå puster du tungt. Hjertet mitt svever.
Og ditt er så ungt. Jeg kjenner jeg lever.

 Jeg bærer deg med glede, til du finner roen.
Lar vinden lede. Lever i troen.

Det er æ'kke så nøye, så lenge du snorker.
Jeg er din køye, så lenge jeg orker.Bildene er tatt på spasertur med Lillebror i bæresjalet, sent i gårkveld.


19 kommentarer:

 1. Jeg ble litt sentimental av det der, jeg... :) Kjempefint skrevet! Håper lillebror blir bedre snart! Det høres ikke noe morsomt ut, hverken for liten eller stor. Det er vondt når det er sånn, men det er også godt å kunne bære dem nær og være der helt og fullstending når de trenger deg så sårt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Dida.
   Ja det er godt å kunne gjøre *noe* som hjelper ham.

   Slett
 2. ♡♡♡♡♡ såååå fint skrevet! Hang in there !

  SvarSlett
 3. FANTASTISK Jona ;-) Du er knallgod. Haaper osteopati kan hjelpe lillebror, var utrolig intressant aa lese forrige innlegg. Har lurt paa hva en osteopat gjoer, og ikke faatt noe enkel forklaring .. Takk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Ja det håper jeg også. Han ble nok ikke kurert over natten. Men nå skulle vi fortsette med øvelsene i to uker og så dra tilbake på en behandling til. Så får vi se..

   Slett
 4. Så flink du er til å skrive!
  Skikkelig spot-on med den "bare du og lillenurket som er våkne i hele verden-følelsen". Fint å lese så fine ord om noe som egentlig er veldig slitsomt når det står på. :)

  SvarSlett
 5. De er spesielle, de nattetimene.. på godt og vondt.

  SvarSlett
 6. vi leger er veldig glade i minifom dråper til gråtende babyer ;) ellers kan du forsøke å legge en hånd på magen til knøttet, og banke på fingrene dine (som da hviler på magen til lille) med den andre hånden. Google "percussion abdomen" så ser du hva jeg mener. Jeg har gjort det på småttiser som tydelig har vondt i magen, og noen ganger hjelper det litt. Ellers anbefaler jeg saltvannsspray hvis han er mye tett i nesen!
  Lykke til, digger bloggen din ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips Nina. Legen vår ville ikke skrive ut noen medisiner til ham:/ Han mente det kun burde brukes i nød hvis barnet ikke la på seg eller skrek hele natten. Siden Lillebror "bare" skriker på dag/kveldstid, og sover relativt godt om natten og legger fint på seg, så fikk altså ikke noe mot luftsmertene. :(

   Vi gir saltvannsdråper pga den tette nesen og det hjelper bittelitt. Ikke lett dette, men heldigvis var jeg forberedt, for vi hadde det nemlig akkurat på samme måten med Lillejenta.

   takk takk!

   Slett
 7. Snakker du tysk, norsk eller engelsk med mannen din? :)

  SvarSlett
 8. Høres ut som lillegutt det her. Jeg var vel aldri ute å gikk på natten men knærne har blitt dårlige av mye gynging på armen i de sene nattetimer (jeg burde virkelig ha hatt på gode jobbesko inne den tiden, kjenner jeg nå).

  Vi gikk til manuellterapaut med Max. Han hadde låsning i bekken, brystbenet og nakken. Og han ble helt fin og sover nå lenge og godt. Men de første fire månedene, før vi kom oss til riktig behandler (kiropraktor funket ikke her) så var det bæring og synging og gråting...og mye av det.

  Lykke til.

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. huff stakkars dere! Fire måneder :/
   Håper ikke det tar så lang tid før Lillebror blir frisk.
   Tenker vi prøver en behandling til hos osteopaten, og hvis ikke det hjelper så prøver vi videre med annen behandling.

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...