11. mai 2013

18 BabyMommaOutfit vol.2

Det har blitt varmere i været siden det siste outfitbildet, men det hjelper desverre ikke på saken. Det daglige motemordet fortsetter, og av en eller annen grunn så er det ikke en sjel som tør å stoppe meg. Kanskje det er det ville og søvnløse blikket, eller det faktum at jeg har babygulp i håret som gjør at forbipasserende holder avstand? Anyways, you asked for it. Ikke sett proteinshaken i halsen nå... Folkens I give you BabyMommaOutfit, vol 2:


Where to begin...
Ok greit, så er det klumpete bæretrekket borte, men det ser ikke ut til å forbedre totalinntrykket i særlig stor grad. Når jeg tenker meg om,
så skulle jeg kanskje bare beholdt det på for å skjule flekkene?

Oh yes. It's all in the details baby! mm lekkert...Greit, babygulp må man kanskje bare regne med at man vil ha på seg til en hver tid når man bærer såpass mye som jeg gjør, men sett bort i fra kroppsvæsker... hva med å sette sammen litt  mindre random klesplagg? Joda det er lov å tenke praktisk når man er nybakt trebarnsmamma, og jeg kjører virkelig function over fashion av innlysende grunner, men JesusJosefMaria man kunne jo kanskje prøvd litt hardere...? Fulgt litt mer med på trendene? Tenkt litt mer på basic fargematching i det minste?

Neh, slitsomt...
Vi kjører mammaperm-style to the max.

Joggedressgenser fra herreavdelingen på Cubus. Haaaawt!  I know. Jeg føler den bare binder sammen hele antrekket med sin...eh gråhet? I tillegg er den superpraktisk, for hvis det blir kaldt, kan jeg bare dra opp glidelåsen over Lillebror. Det ser jo ut som jeg er gravid i 18.måned da men, pytt pytt.
Det skulle jeg nesten ha tatt bilde av, men det gjorde jeg desverre ikke.
Dere får bare prøve å se det for dere, eller nøye dere med denne:


 Det ser grunnen ganske likt ut. 

Jeg sier ikke at jeg syns jeg er tjukk altså. Det er jeg ikke. Rund i kantene etter graviditeten, ja. Feit? -nei.
Og om jeg så hadde vært det,- so what... Big mamas kan også være vakre. Men det er ikke jo det som er saken. For nå snakker vi mote  her, og ser vi på dette antrekket fra en motebloggers perspektiv, så er jo det å gå med en unge under gensern ikke akkurat the new black...

Jeg kunne kanskje trengt en eller to av de snertne karene fra Homsepatruljen til å komme og passe på meg  mens jeg står der og røsker tilfeldige super-stretchy plagg ut av kommoden på morgenen.

Jeg ser det for meg...
Meg: "Hmmm.... sjokkrosa tights eller kamuflasjemønster? Elle melle deg fortel-"
Dem: "IIIIIKK! NeineiNEI! Hør her: Du får ikke LOV til å ha på deg så mange kontrastfarger! Er du KLAR over hva det gjør med siluetten din? Du ser ut som du er 35centimeter høy!"  
Grønt, vinrødt, grått, og svart i skjønn forening


Men uheldigvis så har Homsepatruljen ikke svart på noen av mailene mine, og jeg har jeg ikke desverre ikke kapasitet til å ta tak i mammaperm-klesstilen min alene. Jeg har andre ting å tenke på. Som amming, raping, bæsjing, amming, klesvask, gulping, skriking, middag, amming. You get the idea.

Ok, nok om det. La oss gå videre til det virkelige skrekkmomentet her:

Ja, jeg må bare beklage altså.Okay, jeg skal ikke ta livet at tightsen. Jeg liker H&M tighsen min. Den er så herlig og strechy og trofast, og jeg liker at den ikke avslører vinterpelsen som fortsatt dekker de bleike leggene mine som jeg ikke har noen planer om å vise frem enda. MEN, det blir jo smertelig klart når jeg ser på bildene at denne tightsen ikke akkurat løfter  dette antrekket med sin fargerikhet. Neipp. Det blir liksom litt for mye. Av alt. På en måte.

Jaja, bedre lykke neste gang?

Stay tuned.


ps: dere har lov til å be om nåde hvis dere ikke orker flere outfits. Jeg er grei på den måten.18 kommentarer:

 1. Vis oss fleeeer! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. åhåhå du kommer til å angre! ;P

   Slett
  2. åneida! :) jeg har en meltdown idag og jeg trenger noe å smile av :D btw, for å få ditt humør opp: jeg ser verre ut enn deg, jeg gikk på butikken i pyjamasbukse og one direction t-skjorte, fordi jeg ikke orker å kle meg.

   Slett
  3. haha, så bra! ..ikke at du har en meltdown da, det var dumt, me at det er flere enn meg som går ut i offentligheten med tvilsomme antrekk. :P

   Slett
  4. Kaller du one direction t-skjorten min tvilsom? Tynn is... :p

   Slett
 2. HaHa du skriver så morsomt ; ) Om en måned eller fem blir ting sikkert litt mer rutine og hverdag da kan du lete fram motedronninga i deg selv! Nyt livet nå; )

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det blir heldigvis bedre etter hvert. Får vi håpe! :O

   Slett
 3. Nei nei fortsett med litt baby mama antrekk!! i digg it, !! :) Man kan ikke forvente at en mor til tre eller ( 2 i mitt tilfelle) skal se 100 freh og på mote i disse tider! Man ender jo opp med og bytte overdeler en gang eller 2 iløpet av en dag påga gulp her og da får det bli det som ligger i skapet !!:))

  SvarSlett
  Svar
  1. haha, ja det går med en del singleter pr dag!

   Slett
 4. HAHA, Jona! Du er jo bare helskjønn!:)

  SvarSlett
 5. :DD Det er godt å lese slike jordnære innlegg! Spesielt når ein sit gravid, ufresh, trøytt og lei og skal srive tre eksamensoppgåver og rette 53 tentamener før 6. juni (og ein ikkje heilt forstår korleis det skal gå til). Igjen, takk for at du bringer litt realisme og humor inn i den (til tider) alt for perfekt blogsfæra.

  SvarSlett
  Svar
  1. Å hjeeelp! Da hadde jeg svetta litt...53 stykker faktisk! yikes!

   Og takk takk. Jeg prøver å gi dere noe ekte. Lite gjennomførte antrekk og rotete hjem er en del av vår hverdag, så da får dere det servert midt i fleisen. ;)

   Slett
 6. Tights er en veldig fin ting. Det er behagelig og veldig praktisk siden man med letthet kan trekke det på seg på 1-2-3! Jeg bodde i det etter graviditet nummer to. Helt til mannen forsiktig ymtet fram på om jeg ikke skulle kjøpe noen vanlige bukser! Han er ikke noe moteløve akkurat så når han begynner å kommentere hva jeg har på meg bør varselklokkene ringe ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. HAHA ja de tightsene er farlig behagelige!

   Slett
 7. Jona, jeg synes bare du er så PEN uansett hva du har på deg ! Nyyyydelig ansikt, passe slank, fint hår, ja alt !!! L

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig!! Alt kler den smukke vet du!
   =)MamaToto

   Slett
 8. Hahahaha, dette innlegget har gått meg hus forbi, vil se fleeeeer snasne outfit. ...ikke det at jeg burde le av dette, her jeg sitter med lilla tights; grønn t-skjorte og hello kitty-sokker. ..men vesle er syk, da er aaalt lov. ;-)

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...