1. mai 2013

15 Beemoo Vippestol


Foto: Jona  // sponset produkt

"Jammen han gidder jo ikke gynge en gang, han bare ligger der og glor." Storesøster var ikke overbevist om at Lillebror hadde skjønt hvordan han skulle bruke den nye doningen sin. Jeg derimot
syns han er kjempeflink. For han er, som mange av dere har fått med dere, fryktelig glad i å bli bært, men i Beemoo vippestolen sin trives han også godt, så lenge han får høre på litt deilig kosemusikk (støvsugern) samtidig som han sitter der.


Jeg er jo av den mening at en nyfødt baby trenger minimalt av utstyr og leker de første månedene av livet, men likevel var det et par klassiske ting som vi ønsket oss til Lillebror. Så da vi var så heldige å få teste ut et par saker som vi manglet til ham fra barne-og babybutikken Jollyroom, ble jeg kjempeglad. 

Jollyroom har forresten et helt sinnsykt stort utvalg av barneutstyr og klær. Man trenger liksom ikke å surfe verden rundt for å finne det man ser etter, og det digger jeg.

Nå som vippestolen har vært i bruk i noen uker, tenkte jeg å fortelle dere litt om den og hva jeg syns.

Stolen er av merket BeemooBeemoo er et nytt varemerke som tilbyr smarte og stilrene barnevogner for den aktive familien. Beemoo startet sitt sortiment med barnevogner, men har siden oppstart utvidet med vippestoler, vognposer, reisesenger, “stol på bord”, hoppehuske og tilbehør til barnevognene. Beemoo utvider også stadig barnevogntilbudet sitt, og har i dag flere ulike søsken/tvillingvogner med 3 og 4 hjul, duovogner, joggevogner og triller. Vogner til en hver anledning, rett og slett.

Vippestolen vi har testet heter Beemoo Vippestol Classic.Designet er enkelt og stilrent. Her er det ingen knapper å trykke på eller snorer å dra i og det syns jeg er supert. Jeg er ikke så fan av disse babysitterne med musikk, vibrering og neonfargede ting som snurrer. Hver sin smak, men her i heimen er det funksjonalitet som gjelder, og denne stolen går under den kategorien. Så lenge man greier å få ungen oppi med riktig ende først så har man skjønt hvordan den funker.

Vippestolen er ergonomisk i og med at stumpen til babyen ligger dypere enn resten, og ryggdelen er ikke for bratt. Det er ikke anbefalt at små babyer chiller for  lenge i slike innretninger, men når jeg vet at Lillebror har riktig liggestilling i stolen, føler jeg meg trygg på at han har det ok oppi der mens jeg drar på spa (tar meg en 15 minutters dusj). Den er latterlig enkel å rengjøre. Stoffet er av den typen som bare tåler "alt". Jepp, denne stolen har allerede fått smake leverposteiskiven til Lillejenta, samt rikelige mengder gulp og andre babykroppsvæsker, men det er umulig å se det på den etter en kjapp vask med en våt klut. 

Lekebøylen er enkel å ta av og settes på etter behov, og lekene kan tas av for å vaskes. (Evt. gjemmes i baklomma på Storesøster...) Lekebøylen blir nok veldig gøyal etter hvert som Lillebror begynner å gripe etter ting, men foreløpig stirrer han bare skjeløyd på de myke plysjbamsene og er ganske så tilfreds med det.

Sikkerhet er viktig når man har tre småtasser i hus. Det er jo en selvfølge at et babyprodukt ikke har noen skarpe kanter, steder hvor barna kan klemme seg, eller andre mulige dødsfeller, og jeg har ikke funnet noe slikt på Beemoo stolen altså. Men det at vippestolen i tillegg har en sikkerhetssele med en spenne som er gjemt bak et stoffpanel, syns jeg er genialt. På den måten får ikke storesøstrene tak på den, og åpnet sikkerhetsspennen for å stjele Lillebror og gjemme han under sengen på barnerommet. (Overhørte slike planer her om dagen, nemlig.)Det at stolen har antiskli-knotter under er også ganske kjekt. For på den måten er det ingen fare for at stolen farer tvers over stuegulvet hvis du er like klumsete som meg og har lett for å skumpe borti ting over alt hvor du går… (sorry Lillebror)

Vi fant ut at vippestolen er overraskende robust, i og med at den tålte at en i overkant ivrig Storesøster på 15kg trøkket seg oppi den og gynget løs som besatt da mammaen glemte å følge med i et øyeblikk. (Heldigvis satt ikke Lillebror oppi den da...) Så den tåler en støyt for å si det slik, men jeg fraråder likevel prøveturer for storesøsken. Sånn i tilfelle.

Prisen syns jeg er veldig fair i forhold til kvaliteten, og akkurat nå har faktisk Jollyroom kampanjetilbud på denne vippestolen (og andre Beemooprodukter) så da blir den jo enda rimeligere.
Vippestolen som vi har kan finnes her

Det eneste som jeg stusset litt på ved produktet, var at jeg syns bruksanvisningen kunne vært enda mer detaljert, men vi (dvs: mannen min)  fikk jo satt den sammen tilslutt likevel. 

Alt i alt så syns jeg Beemoo vippestolen er en fin og praktisk sak, og jeg tror Lillebror syns den er veldig kjekk å ha. 

 Vi kommer nok til å bruke den mye i tiden som kommer.
Bruker du vippestol til babyen?
Hvaslags babyutstyr kunne du ikke vært foruten?  

//Produktet er sponset

15 kommentarer:

 1. Den så jo kjempe fin ut da, fin han som sitter oppi der også :)) Ja vippestoler har vi, har en babybjørn ( men den passer ikke før lillebror er blitt større) Den kjøpte vi til storebror var ca 5 måneder. Også har vi en vippestol til men den vipper svært lite og fungerer best til små små bebiser for den kan de ligge i og slik ;)
  Har ikke tatt ibruk noen av de enda faktisk !
  Bebiutstyr jeg ikke kunne vært for uten ?? lekegrinda kanskje ? der kan bebi ligge trygt og sove så ikke hunden eller storebror får tuklet. hehe. der har han bagdelen fra vogna si oppi så han ligger godt! eller så har vi mye baby utstyr føler jeg :o

  SvarSlett
  Svar
  1. Lekegrind er praktisk ja:) Denne stolen vipper ikke sånn kjempemye heller, ikke enda hvertfall. Gjør nok det når han blir litt tyngre. :)

   Slett
 2. Hei!
  Har nettopp oppdsget bloggen din og liker den utrolig godt! Den ble fort en av mine faste :)
  Babyutstyr jeg ikke kunne vært foruten må være Ergobaby bæresela. Jeg fikk også en stor gutt for 4, 5 mnd siden som sist uke veide inn til utrolige 10, 7 kg på helsestasjonen. Han vokste seg med andre ord fort for tung til sjalet, og jeg som liker ågå lange turer i skogen med hunden, trengte bæretøy. Bruker den hver eneste dag, og lillegutt blir rolig i det sekundet han kommer oppi. Deilig å ha en sånn magisk ting som kurerer all form for ubehag gutten min måtte ha på øyeblikket. Han er ikke så glad i å sovne på dagen. Hvis jeg prøver å legge han ned, enten det er i vogna eller på sofaen, skriker han seg i søvn, mens med sela sovner han stille, rolig og fornøyd. DET er jo mye mer behagelig for meg og. Hurra for bæring!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ida, så hyggelig! Vi har også ergobaby bæresele faktisk, og jeg elsker den :) Ja det er så herlig hvordan de roer seg av å bli bært! Vi har to sjal, en bæresele og en mei-tai. Helt bærefrelst vi også med andre ord :)

   Slett
 3. Du skriver så morsomt :)! Altid gøy å lese dine blogginnlegg!

  SvarSlett
 4. Vi brukte vippestol og ungene elsket å sitte der og holde et øye med oss. Jeg kunne ikke klart meg uten lekegrind da de var små. Lekegrinda var f.eks. Minstens "fristed" hvor Mellomsten ikke fikk tatt fra henne noen leker, og mor fikk støvsuget uten å ha mer enn én unge sittende på støvsugeren... *pes*
  - Flott "ung mann" du har der, forresten! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja lekegrind hadde vært kjekt å ha. Har jo to stk overivrige storesøstre som bare vil KOSEMOSE Lillebror hele tiden. Men vi har uheldigvis ikke plass i stua.

   Ja, han er en kjekk liten kar ;)

   Slett
 5. Jeg er også av den oppfatningen av at det er begrenset hva man MÅ ha til beibisen (og synes det er latterlig mye unødvendig utstyr å få tak i rundt omkring). Uten on det selvsagte som vogn, bilstol og noe å sove i har vi også en vippestol og et bæresjal. Sistnevnte investerte jeg nylig i og det er genialt for både mor og barn (far foretrekker fortsatt å bruke vogn eller bære i armene - men nå er det jo ikke han som skal sende storebror på skolen,smøre niste, vaske klær, lage middag osv...). Jeg er helfrelst og bruker det hver dag! Lillemor roer seg umiddelbart når hun kommer i sjalet og jeg har hendene fri. Vinn vinn:-) Vippestolen kan hun sitte litt i, men blir ofte litt for kjedelig. Men tenker at når hun blir enda litt større og følger mer med blir den også brukt mer tenker jeg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. hihi, "noe å sove i". For Lillebror vil det si på armen til mamma -i dobbeltsenga. :P Vi har DEN fine babysenga til ham, men den skal han IKKE oppi nei.

   Bæresjal ja.. jeg vil seriøst ikke vite hvaslags forelder jeg hadde vært uten bæresjal! Det er en livredder! :)

   Lillebror er glad i vippestolen han, men kun i korte perioder. Men det er jo sånn det skal være. Det er jo ikke så godt for ryggen deres å sitte der og vippe i timesvis heller :P

   Slett
 6. Har Babybjørns vippestol, en god gammel arvet en (6. barnet som bruker den), som er helt grei. Annet utstyr jeg er glad i er Tripp trappens New born sete, da er lillemor på 2 mndr oppe i vår høyde og kan inspisere måltidet (hvis hun ikke sover), og vi voksne og barn kan spise i "ro og fred" (les: who are u kidding)...

  Hilsen Kristin O.

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, ja det blir ikke mye ro og fred ved bordet her i huset heller, så du er ikke alene ;)

   Slett
 7. Hei!
  Meg og min kjæreste reiser til Berlin om to uker. Vi lever begge på et lavkarbo kosthold, og i den forbindelse lurer jeg på om du kjenner til noen gode restauranter eller lignende som vil være verdt et besøk og hvor man kan bestille et måltid som ikke inneholder alt for mye karbohydrater? En annen ting jeg har lurt litt på, er om det er noen spesielle lavkarboprodukter som man eventuelt kan få tak i og burde kjøpe med hjem fra Berlin?

  Hilsen Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Linda.
   Spreegold- cafeene i Mitte og Prenzlauer Berg har mange deilige salater. :)
   Ellers så pleier jeg bare å bestille kjøtt/fiske-retter uten potet og be om mer salat på tallerkenen i stedet når jeg er ute og spiser :)

   Hmm jeg handler mine spesielle lavkarboting på nett som regel. Men skal jeg nevne en butikk i byen, så finnes det en i Pappelallee som heter Zuckerersatz (sukkererstatning) som har mange sunne søtningsalternativer.
   Du finner dem på zuckerersatz.de.

   Ellers så går det an å få stevia både som pulver og dråper på de aller fleste økologiske supermarked. Økologisk heter "BIO" på tysk, så se etter "Bio-markt" f.eks. De har mye gode nøtter og tørkede bær på bio-butikkene, samt tørkede linser og bønner. :)


   Ha en fin tur!

   Slett
 8. Tusen takk for tips! Det skal testes ut! :)

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...