3. mai 2013

14 Bloggmakeover og Familieportrett

I dag har bloggen fått en skikkelig makeover og jeg syns det ble grusomt å se på. Det svir i øynene mine!
KØDDA. Jeg er så utrolig fornøyd! Endelig  har jeg fått gjort en del endringer som jeg har gått og tenkt på lenge. De største endringene jeg har gjort er forsidebildet og fjesbok-ikonet som ble håndtegnet på bestilling av
en überflink kunstner.

Nydelige detaljer -I'm in love!
Damen bak illustrasjonene heter Judith, og er fra New Zealand. Judith tar allslags oppdrag fra allsags folk. (Til og med eksentriske mammabloggere som meg selv..) Hun har blandt annet designet logoer for diverse produkter, tegnet personlige julekort, og portretter. På hjemmesiden hennes judithcarnaby.com finnes en oversikt over arbeid som hun har gjort.

Judith har også en spenstig blogg hvor hun legger ut finurlige tegninger som beskriver dagligdagse observasjoner som hun gjør i hverdagen sin i Berlin. Tegnebloggen heter An Ode to Common Things, og jeg anbefaler den på det varmeste. 

Judith tar oppdrag på tvers av alle landegrenser, og skulle noen ha lyst på en unik illistrasjon/logo/postkort eller lignende, kan hun kontaktes via hjemmesiden her.

Jeg er så forelsket at jeg skal få printet illustrasjonen i et digert format, ramme den inn og smelle den opp på stueveggen slik at jeg kan skryte uhemmet av bildet til alle som kommer på besøk. Jeg mistenker at det også blir flere bestillinger fra denne kanten i fremtiden...


Ro deg ned da kvinnfolk, har du fått penger for å skrive om dette eller?
Neipp. Dette kunststykket har jeg betalt for selv, og jeg digger tegningene til Judith så mye at jeg bare måtte dele dette.


Så, over til dere. Hva synes dere om overhalingen av bloggen? Vet det ble mye pastell og råååsa som jeg vel egentlig ikke er så fan av i hverdagen, men her inne syns det ble wunderschön. 
Trives dere her inne, eller blir det masseutvandring av følgere til mindre rosa nettsteder nå?

_____
And in English:
Today the blog got a makover and I must say I think it turned out horrible. My eyes are burning.
JOKING! People I couldn't be happier! You could infact say I am chuffed TO BITS! Finally I got around to making some changes that I've been thinking about for ages. The most obvious changes done, are the title banner image and the fb-icon. These are hand drawn by one seriously talented artist.


The lady behind the illustrations is called Judith and she's a jolly kiwi living in Berlin. Judith takes all kinds of jobs in illustrating from all sorts of people, including slightly eccentric bloggers such as myself.  Judith has, amongst other things, done logo-design, personal postcards and portraits. 
Her work can be viewed on her homepage HERE, and also on her superfun and quirky blog: An Ode to Common Things, which I religiously follow . 

So if you're all feeling a burning twinge of jealousy right now because you also want a beautiful artsy piecy like this, -you're in luck because Judtih can do illustrations for you from across the globe, thanks to the blessed internets... Miss Judith be contacted here

Jesus Christ, calm down woman, whats with all the superlatives! Did she bribe you for writing this or something?
No sir. This is just what I'm like when I am super exited about stuff! I know, it's a tad intense but MAN I JUST LOVE THAT DRAWING!  So excuse me while I squeal from joy! 


So Whaddya'll think? You feelin' the new vibe in here or will you all be leaving me shortly to go somewhere less pink? 



Jona


14 kommentarer:

  1. Hei Jona!
    Jeg syns det ble finfint!
    Superkult familieportrett, nydelig setting!!!
    Jeg har tegneblogg selv, så det er alltid gøy å høre om nye!
    Takk for tipset, hun skal sjekkes ut :-)
    God helg med Trøbbeltrioen og mannen på sofaen ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så gøy at du likte det Hege :) Judith har en veldig kul blogg. Det har du også forresten :)
      God helg til deg og gjengen også!

      Slett
  2. Superfin !! Så kult, liker det veldig godt og den rosa er jo bare fin, den er jo på en måte litt grov.........skal gå inn på hjemmesiden hennes og titte litt, har et babybilde jeg gjerne skulle brukt litt mer......L

    SvarSlett
    Svar
    1. ja ikke sant :) Åå hun kunne helt garantert laget noe fint av et babybilde!

      Slett
  3. Det ble veldig fint! Utrolig personlig og koselig bilde; )

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja jeg er strålende fornøyd. Og så var hun så rask i tillegg! Tok kun et par dager fra bestilling til ferdig kunstverk :)

      Slett
  4. Så kult! Og så kul tegning. Fikk skikkelig lyst på sånn selv kjente jeg..

    SvarSlett
    Svar
    1. Ikke sant :) Jeg er superfan av Judith! Det er bare å ta kontakt med henne;) Hun tegner gjerne etter bilder. Det var slik hun laget vårt portrett :)

      Slett
  5. Superbra! Ble velddig flott!

    SvarSlett
  6. Så fin bloggen din har blitt! Synes du er skikkelig flink:-) Veldig spennende å følge med deg!

    Karianne:)

    SvarSlett
  7. Jeg stortrives fortsatt her inne:)
    Det er lenge siden jeg har kommentert nå, men er fortsatt innom hver eneste dag for en oppdatering på hvordan det ågr med dere!
    Jeg DIGGER den nye layoten din, og tegningen er storveis:)

    SvarSlett
  8. LOVE IT!!!!! Det blir nok heller en masseINNVANDRING av følgere skal du se! ;-) Såååå fin :)))

    SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...