Du trenger:
(nok til to voksne)
100gr naturell fetaost
Et par store håndfuller fersk spinat
En liten neve pinjekjerner
1 avocado
1/2 agurk
Gressløk
Dressing:
Fersk koreander
Fersk peppermynte
2ss honning
1ss hvitvinseddik
1/2dl extra virgin olivenolje
Salt og pepper etter smak
Slik gjør du:
Skyll spinaten
Kutt avocado og agurk i små terninger
Finhakk gressløken
Rist pinjekjerner i en stekepanne. Bruk høy varme og ikke la dem steke mer enn ca et minutt.
Bland alt sammen i en bolle.
Ha ca ti blader koreander og fem blader mynte i blendern sammen med resten av dressing-ingrediensene.
Mix i ca 1 minutt til du har en lysegrønn dressing. Smak til med salt og pepper.
Ha dressingen over salaten og strø fetaost på toppen. Toppe salaten med mynteblader og gressløk.
Nyt!
Måten du skriver oppskrifter på er så enkel at dette må jeg nesten bare prøve ut! Tommel opp :D
SvarSlett(har vært borti alt for mange "vanskelige" - matlaging er ikke det jeg er flinkest til :P)
Takk. Så bra da :) Liker ikke kronglete oppskrifter jeg heller.
SlettMmmm... Ble spinatsalat på meg i dag og. Skal helt klart prøve denne her i morgen.
SvarSlettKan din elsk for spinat ha noe å gjøre med at den minner litt om basilikum? Neida ;)
Kirsti
Eeeey! Den vakke morsom!
Slett;P