20. mai 2013

6 Tyskertøsa Intervjuet på Mammadamen

I dag har jeg blitt intervjuet om Berlin av en veteran mammablogger og selvstedig næringsdrivende, nemlig Karianne Gamkinn aka Mammadamen.

Karianne står bak bloggen "Mammadamen" som er en av Norges mest elskede mammablogger. Jeg er såklart fast leser av bloggen som stadig får meg til å tenke og reflektere over mammarollen.

I dagens innlegg på Mammadamen, kan du lese mine
beste tips for sommeraktiviteter for familier på tur i Berlin, hva jeg liker best å gjøre sammen med barna på sommeren, og våre planer for sommerferien.


Innlegget med intervjuet på Mammadamen.com finner du >her<.


Skal du ut og reise med barna i sommer? Kunne du tenkt deg en storbyferie eller er det sydentur som frister mest?


6 kommentarer:

 1. Hei, så gøy Jona!
  Fint innlegg hos mammadamen!
  Vi reiser mye med barna, og både de og vi elsker det. Både by og bygd er bra. For oss er Oslo en storby, he he, fly, tog, trikk og grønn mann holder i massevis for denne gjengen her ;-) For ikke å snakke om motorvei og mulighet til å kjøre i kø eller forbi noen...du skulle bare visst hva barna finner interessant og eksotisk når de har vokst opp på bygda ;-)
  Berlin ser kjempefint ut, dit kunne jeg tenkt meg å ta med gjengen!
  Syden er forresten også bra, så vi får brukt bade-kvoten!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, jeg er født i en bygd med 800 innbyggere, så du kan tenke deg Berlin var litt av et sjokk :P Men nå elsker jeg byen, og er glad for å ha fått oppleve disse tre årene som Storbymamma :) Berlin er helt konge for foreldre! :)

   Slett
 2. Passet perfekt nå, vi reiser til Berlin på søndag med åringen :)

  SvarSlett
 3. Hva tenker du om å reise på ferie til Tyskland som gravid? Vet jo at det bor gravide damer der selvsagt, men jeg er så usikker på hva jeg skal gjøre hvis det skjer noe.. blødninger eller lignende.. *bankibordet*

  Jeg kommer evt til å være 18-20 uker på vei.. Tar selvsagt med helsekort, men det hjelper vel lite når det er på norsk og tysken min begrenser seg til turist-tysk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg ville reist med god samvittighet. :) Så lenge du har sånn europeisk reiseforsikringskort, så skal det ikke være noe problem å få komme inn til en lege hvis det *bankibordet* skulle skje noe. I starten da vi flyttet hit, tok jeg legesamtaler osv på engelsk :)

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...