20. mai 2013

11 Lillebror Blogger: 9 Uker gammel Sjef

Nå har det gått ni uker siden jeg bestemte meg for å flytte ut av magen til mamma og bli den nye sjefen hennes. Jeg har blitt mye større og lengre siden den dagen, og jeg blir bare flinkere og flinkere til å holde mamma opptatt. Her er hvordan jeg gjør akkurat det:


For eksempel hvis hun vil dusje, så blir jeg alltid kjempetrøtt. Helt plutselig. Sånn at hun må bysse meg i hvertfall en halvtime først, og aller helst vil jeg ha puppen samtidig, helt til jeg sovner.

Hvis mammaen min skal til å spise noe, syns jeg det passer greit at jeg får noe mat også, så da ber jeg om pupp. Med en gang. Før hun har fått svelgt den første biten av middagen. Hun er forresten veldig god til å spise maten sin med en hånd, noe alle mammaer burde klare, og søler ikke like ofte på hodet mitt mens jeg spiser. Flinke mammaen min.

Jeg er også veldig god til å skjønne når vi er på vei ut av huset, så da passer jeg på å få unna sånne litt viktige ting som å bæsje meg ut, gulpe i håret til mamma, og spise et laaangt gourmetmåltid før vi går ut. Vanligvis venter jeg til vi er helt klare med alle klærne på, og mamma har stukket nøkkelen i døra for å låse, før jeg setter i gang.

Det ser ut til at hun er ganske takknemmelig for at jeg er så grei og venter til like før vi skal gå før jeg setter i gang, for hun sier som regel "Åh SUPERT! Helt topp !" når jeg begynner å lage en kjempefull bleie idet hun tar på seg skoene.

Morsomme mammablogger11 kommentarer:

 1. Kjenner meg så igjen;) morsomt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt vi er flere som har sånne sjefer å hanskes med... ;)

   Slett
 2. hehe.. Herlig.. Kan kanskje minnes noe sånt her også for lenge siden ;)

  SvarSlett
 3. Hihihi! Lillebror høres mistenkelig ut som min lille loppe. Leser bloggen hver dag og eeelsker alle innlegg-selv om jeg er dårlig til å kommentere♡ stå på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja de må nødt til å ha en eller annen hemmelig allianse med årsmøter og slikt, for de er himla flinke på dette, alle sammen ;)
   Tusen takk loppen, det varmer!

   Slett
 4. Hahaha:-) er det ikke typisk:-)

  Ida som har en sjef på snart 6 mnd

  SvarSlett
  Svar
  1. hihi, gøy å se for seg alle disse små sjefene i årsmøte.
   "Hvordan står det til med bæsjebleiestatistikken? Klarer vi å holde årsgjennomsnittet like høyt som i fjor?"

   Slett
 5. eg ler! Mi snuppa var heilt lik - spesielt det med å alltid ville ha mat i det me andre satte oss rundt middagsborde! Veldig kjekk blogg du har! Må sei eg e mektig imponert øve at du klare å blogga så OFTE med 3 små. Eg har og 3 små i heilt lik alder som deg, og ser ikkje kordan eg skulle ha klart å bedrive blogging i tillegg til alt anna! Respect!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk du :)
   Det å starte blogg og skrive regelmessig har vært en gigantisk utfordring for meg. Men jeg trives veldig godt med det, fordi jeg får kontakt med så mange bra folk jeg aldri ville ha blitt kjent med ellers:) I tillegg så bare elsker jeg å skrive. Hadde aldri orket å bruke energi på det hvis ikke det føltes så givende :)

   Slett
 6. Det var kjempemorsomt!!!!!!Du er altså så flink Jona! ha en flott dag!

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...