5. mai 2013

10 Undervudert


Solen skinner, det er søndag og vi har vært ute på nye eventyr. Du har bare snakket om dette i, vel ca. hele vinter, og endelig er dagen her. Du har hele tiden påstått at "jo såklart kan jeg det!" men jeg har hatt mine tvil. Men så blåste du meg av banen. 


Du er så stolt og glad at du hviner av fryd. Jeg har aldri helt forstått hvilket kunststykke det egentlig er å meste en sykkel, men når jeg ser deg utføre det, setter jeg pris på det intrikate balanse-nummeret på en helt ny måte. Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker. Fy skamme meg som tvilte på deg når du sa du kunne! 

10 kommentarer:

 1. Så flink hun er, så stas og sykle ;)

  SvarSlett
 2. Min sykkelhistorie: jeg hadde kjempefin rød liten sykkel med støttehjul. Faren min skulle lære meg å sykle uten støttehjul når han kom hjem fra nordsjøren. Den dagen han skulle avgårde til nordsjøen forlangte jeg, FRESENDE, "ta av støttehjulene!". Han stod på sitt og mente det var bedre å vente til han kom hjem, for da hadde han tid å lære meg.
  Nina: "TA AV STØTTEHJULÅ!!!!!"
  Pappa, himlende og sukkende, fjernet dem. Nina: suste avgårde, lett som en plett. Pappaen stod igjen med øyenbryene i hårfestet. DEN mestringsfølelsen ;)
  Gratulerer til lille prinsessen din som KAN DET! :D

  SvarSlett
 3. #denfølelsen - for å bruke Twitterbeskrivelsen. Ungene slutter aldri å forbløffe oss, gjør de vel?

  (Huske godt at jeg fikk rød (rød! blank!) mini-sykkel. Det var så pop på begynnelsen av 70-tallet.... Jeg ble kjempeskuffa fordi jeg trodde jeg skulle kunne å sykle med én gang, bare jeg fikk ny sykkel liksom. he he)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei vet du hva... jeg måtte spise mine ord der altså. Visst klarte hun det!!
   :) hehe, nei det er nok ikke alle som er like raske. Ble som sagt mildt sagt overrasket :D

   Slett
 4. Flinkingen!! :D Har hun øvd seg på sånn balansesykkel? Det tenkte jeg å investere i, alle sier det er gull :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp det har hun vettu! :) Hun har hatt en slik i ca 1 år, og nå har Lillejenta på 2 arvet den. Trehjulsykkel var uaktuelt liksom :P

   Slett
 5. Så flink hun er! De kan mye, ja!

  SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...