27. juli 2013

10 Lørdagslinker 270713


Da var det tid for Lørdagslinker! Dette er hva jeg har tittet på denne uken:Den første linken handler om -gjett en gang- den kongelige fødselen.... 
Hvorfor var verden så sjokkert over Kates etter-fødselsmage?
Hvordan reagerte du når du så bildene av henne? Jeg må innrømme at 
jeg ble overrasket over hvor tøff hun var som ikke skjulte magen litt engang.
Les artikkelen Why is the World so shocked to by Kate Middelton's belly her.
Link nummer to er en bildeserie av et fenomen som er utbredt i USA: Barn i bånd.
Er dette praktisk og helt ok, eller slemt gjort mot barna? Se bilene her.


Ukas tredje link tar dere med til Pinterest og en av de nydeligeste samlingene av baby og barnefoto som jeg noen gang har sett. Inspirasjon i bøttevis! Bare se her!  Dette var min favoritt.


Link nummer fire er en blogg om hjemmesydde barneklær. Hvis ikke du har oppdaget den enda, så kommer du til å bli hekta. Gullkorndesgin selger nydelige hjemmesydde plagg til baby og barn på bestilling. Jeg har så lyst på ALT denne dama syr. For et talent! Sjekk bloggen her.

Ukas siste link er en kampanjefilm som gjorde et sterkt inntrykk på meg. Nydelig og tankevekkende!


Det var det for nå! Ønsker dere en nydelig helg!

10 kommentarer:

 1. hei!
  jeg har aldri møtt deg, og starter kun nylig å følge bloggen din, men tror du ikke at du dukka opp i drømmen min i natt! (kan ha med å gjøre at jeg besøkte bloggen mens jeg amma i fire tiden.. hehe..) Anywhos - jeg drømte at jeg fortalte deg at du minna meg om Sally Fletcher i den australske såpeserien Home and away. Du syns det var artig!

  Og så et lite tips hvis du liker hjemmelagde klær. Besøk bloggen http://heiltspesiell.blogspot.no/. Utrolig nydelige og unike klær!
  Fin lørdagskveld til deg og dine!

  Hilsen Hilde

  SvarSlett
  Svar
  1. hahah! Sally Fletcher faktisk!

   Oj, de barneklærne var jo fantastisk fine! Elsker fargene:)

   Slett
 2. Skjønner at det å gå med ungen i bånd er omstridt (det høres jo fælt ut) men jeg kan absolutt se det praktiske med det. På en del av de bildene var det ganske store barn, så jeg regner med det er kidnapping de er redd for. Sånn i Norge så ville jeg brukt det mer på steder med mye folk, f.eks i byen eller på shoppingsenter, hvor det kan være fare for at barnet forsvinner i folkemengden. Jeg tror en del barn føler det er litt mer frihet med et slikt bånd enn om man skal gå å holde i hånda hele tiden. Og hvis alternativet er å sette ungen i vogn syns jeg absolutt dette er et mye bedre alternativ.
  Jeg tror også at ungene kanskje lærer litt mer om å gå i folkemenger når de går litt mer fritt. Har selv opplevd å gå med ganske store barn (holde i hånda) som hele tiden måtte styres for ikke å kræsje med andre, fordi de alltid har blitt styrt og aldri lært å gå selv.

  Jeg har selv vært "vitne" til bruk av sele engang i en barnehage jeg hadde praksis i. Det var en liten tass med mye energi som bare kunne sette av gårde med helt døve ører for de voksne. Da var det av sikkerhetsmessige grunner kjekt for oss å ha såpass kontroll.

  SvarSlett
  Svar
  1. Av og til skulle jeg faktisk ønske at jeg kunne hatt jentene i bånd. Men det er noe som stopper meg, fordi jeg føler det blir helt merkelig og tror det ville blitt helt feil for meg.
   I Tyskland var det forøvrig helt normalt at de fleste småbarn gikk i bånd, men da brukte de det mest til å lære dem til å gå. Noe jeg syns er enda rarere :P

   Slett
 3. Hei, Jona! Oppdaget bloggen din nå i dag, og du skriver såå bra! Har sittet og lest og lest i flere timer nå. Veldig morsom og spennende lesning.

  Hvorfor jeg egentlig fant bloggen var fordi jeg søkte etter tips om Berlin. Jeg har prøvd å finne tips til ting å se i Berlin, men kan ikke si jeg har funnet noe? Mulig jeg er dårlig til å lete. Moren min og jeg drar til Berlin førstkommende helg, så jeg lurer egentlig bare på om du har noen gode ting å anbefale, som kanskje ikke "alle" turister gjør? Noe litt spesielt, om du skjønner?

  Klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Kanskje du kan finne noe i dette innlegget:
   http://www.mammalivet.com/2013/06/berlin-mine-insider-tips.html

   :)

   Slett
 4. Så fine linker (nok en gang).

  Creds til Kate! Hun så jo helt smashing ut, jeg så ut som et takras dagen etterpå, mildt sagt...

  Gullkorn har tatt helt av, og med god grunn. Må vel bestille noe jeg også :)

  Den filmsnutten måtte deles på Facebook, utrolig nydelig. Rørende!

  SvarSlett
  Svar
  1. JA ikke sant Kate var helt nydelig! Og mammamagen gjorde henne bare enda mer sympatisk og vakker for meg :D

   Gullkorn er helt insane bra. Jeg klarer ikke å bestemme meg for hva jeg skal bestille!

   Ja det lages mange kampanjefilmer som støtter den saken, men den videoen var spesielt fin :)

   Slett
 5. Takk for alle de fine linkene. Den filmsnutten, wow... Tankevekkende! Og for noen nydelige, nydelige barnebilder. Her skal jeg hente mye inspirasjon til neste fotografering av min lille. Og så barn i bånd da. Har faktisk tenkt at det kunne vært greit noen ganger, siden mi lille elsker å løpe overlat, men jeg kunne aldri gjennomført det ;) Barna på bildene var jo veldig store, og det blir helt feil etter min mening.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at du likte linkene! Jeg elsker å samle på godbiter jeg kan dele :)
   Ja de barnebildene var så vakre! Noen av dem var kanskje litt oppstilte og sånn som jeg ikke liker så veldig godt, men de var til gjengjeld helt fantastisk flott redigerte. Jeg gleder meg til å fortsette å utvikle fotokunnskapene mine. Er fortsatt SÅ mye jeg må lære meg!

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...