30. juli 2013

18 Farvel tyskertosa.blogspot.com


Dette er noe jeg har ventet på en god stund, og derfor føles det superdeilig å ha det gjort. 
-kjempestas! Jeg føler nesten at jeg må blåse opp en ballong eller noe... bake en kake kanskje? Heise et flagg? 
Ikke frykt! Dere finner meg fortsatt her, på akkurat samme sted, på akkurat samme blogg og man kan til og med finne meg ved å taste inn den gamle bloggadressen og bli automatisk overført til den nye. Jeg fortsetter å skrible som alltid, og egentlig så merker dere sikkert ikke så mye nytt, bortsett fra at adressen i nettleseren øverst på skjermen er endret. Ellers forblir alt som før. Dere som følger meg på bloglovin, tar jeg godt hånd om ved å flytte dere automatisk over, slik at dere vil fortsette å få oppdateringer som vanlig. Dere trenger altså ikke å gjøre noen verdens ting egentlig -Ahh teknologi! Så enkelt og greit altså... *host* Ok, så  "enkelt" er det ikke alltid, men jeg er heldig som har en supergeek av en ektemann som redder dagen! Så blir sånne knotete tekniske ting som jeg ville brukt flere uker på, gjort i en fei. Danke schön mein Schatz! 

Farvel tyskertosa.blogspot.com og HALLO www.mammalivet.com


18 kommentarer:

 1. Gratulerer, så gøy! Gleder meg til å følge deg videre :)

  SvarSlett
 2. digger jo tyskertøsa jeg :)) men kan digge mammalivet å :p

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, jeg digger tyskertøsa jeg å. Bra at du kan digge den nye adressa også ;)

   Slett
 3. Gratulerer med nytt domene!

  SvarSlett
 4. Grattis med nytt domene! Gleder meg til å følge deg videre :-)

  SvarSlett
 5. Ikke lenger tyskertøsa? Mon tro om de store planene fremover er flytting utenlands? Islandtøsa? Norgetøsa? Afrikatøsa??

  SvarSlett
  Svar
  1. HAHA! Likte Afrikatøsa! Men det har kanskje ikke like mye scwung som tyskertøsa, så vi dropper flytting til Afrika tror jeg :P
   Men du, tyskertøs er jeg jo teknisk sett uansett hvor jeg bor. Er jo gift med en tysker vettu ;)

   Slett
 6. Godt å høre at du er tyskertøs i hjertet uansett! Ville absolutt ikke at de store planene dine fremover skulle involvere en skilsmisse.

  Er forresten veldig glad i bloggen din, sjekker flere ganger pr dag etter oppdatering om det ikke er publisert noe en dag. Nydelige bilder og beskrivelser av småbarnslivet som jeg absolutt kjenner meg igjen i. Og veldig deilig at det verken er bare rosenrødt eller bare negativt, men en ærlig fremstilling av livet som mamma med sine high and lows!
  Sommerklem fra Nova

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk Nova! Ja, det har vært litt slakt på innleggsfrekvensen i det siste. Dødskjipt når man klikker seg inn på bloggene en liker og så har de ikke blitt oppdatert! Men men. Ikke bare bare å ha en haug av gigantiske endringer i hverdagen og samtidig skrive noe lurt her hver dag, midt i tjukkeste ammetåka.
   Men jeg er skrivelysten som bare fy, så det tar seg opp veldig snart når den nye hverdagen glir på plass og det gleder jeg meg til! :D

   Slett
 7. Gratulerer så mye med nytt, helt eget domene :)
  Har tittet innom blogge din en stund nå og må si rett fra hjertet at bloggen din er en av de bloggene jeg følger som inspirerer.

  Så takk for inspirasjon, god lesning, herlig underholdning og dypere tanker.

  Ønsker deg en fortsatt god sommer :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Har vært innom bloggen din også og må si at det var sterk lesing! <3
   God sommer til deg også:)

   Slett
 8. Gratulerer med eget domene! Det blir nok bra. :)

  Beholder du den gamle eller overfører du de gamle innleggene dine til denne nye adressa? Kjekt å vite mtp tidligere lenker fra meg til dine innlegg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:)
   Alle eksterne linker til både blogg og innlegg fungerer enda selv om de er laget før endringen! Så hvis du har linket til meg før, så trenger du ikke å endre noe :) Herlig med nerdehusbond som ordner opp!

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...