Retten inneholder trøffelsalt, som ikke alltid er like lett å få tak i. Jeg kjøpte det på delikatessebutikk her i Berlin for lenge siden. Man kan fint bruke trøffelolje i steden. Den fåes (så vidt jeg vet) kjøpt på matvarebutikker med stort utvalg f.eks ICA, Ultra, Meny osv.
Hvis trøffler er uaktuelt så kan man droppe det og bruke 3-4 hvitløksfedd for ekstra smak.
Altså, let's get started...
Du trenger:
Du trenger:
2 store kyllingfileter
100gram bacon
4dl fløte
evt. 1 hvitløksfedd -kan sløyfes
1sjalottløk
1/2 revet squash
1ss sitronsaft fra fersk sitron
2ts trøffelsalt eller 2-3ts trøffelolje (smak til!)
En håndfull revet parmesan
Litt kvernet sort pepper
Slik gjør du:
Slik gjør du:
1. Del hver av kyllingfiletene på langs, slik at du har fire biter før du har dem over i den ildfaste formen.
2. Baconbiter, grovhakket sjalottløk og hvitløk brunes lett i en panne, has over kyllingen.
4. Bland fløte, revet squash, sitronsaft, pepper og trøffelsalt/olje i en bolle og hell blandingen over kyllingen.
5. Riv litt parmesan over retten og stek i ca 20-25 minutter midt i ovnen på 175 grader.
6. Serveres sammen med ruccolasalat, sitronbåter og litt ekstra revet parmesan.
Nyt!
6. Serveres sammen med ruccolasalat, sitronbåter og litt ekstra revet parmesan.
Nyt!
Har du smakt på trøffler?
Oh lord have mercy, det så godt ut!! Denne spretter rett opp på ukesmenyen neste uke :)
SvarSlettTakk for lækkert stalltips!
Hahah du er bra! Bare hyggelig!
SlettYum! Må tipse mannen om denne, han som lager mat her i gården.
SvarSlettÅH heldig du er Bente! Jeg elsker å lage mat, men min man kan kun lage to retter og that's it. Heldigvis har han andre felt hvor han brillierer. :P
SlettHåper det smaker!
Nå må jeg snart slutte å lese bloggen din ;) Blir jo like sulten hver gang jeg spretter innom her.. Ser YUMMI ut!
SvarSletthehe, denne er bare siiinnsykt god da. -sånn bare for å gni det inn litt. Skal lage den igjen så fort som mulig!
Slett