28. jan. 2013

14 34 weeks -The line


Da jeg tok bilder til den ukentlige oppdateringen i dag, så oppdaget jeg at jeg har fått den berømte lodrette gravide-streken på magen. "Linea Negra" heter den på latinsk. I mine to andre svangerskap, har den dukket opp ca en mnd før fødsel , så da jeg oppdaget denne streken i dag, ble jeg minnet på at det jammen ikke er lenge igjen før jeg får den deilige babygutten min i armene!


Det har forøvrig dukket opp noen andre streker på magen også, men dem er jeg ikke fullt like glad i. Okay, det hører med (for mange av oss i alle fall) at man får noen "babystriper" på kjøpet. Jeg gidder ikke å bruke energi på å mislike dem, men jeg innrømmer at jeg ikke er superbegeistret heller. 
For dem som liker tall og sånt, så skal nå Lillebror veie ca 2300gram og er ca 41cm lang. (I følge babyverden.no) Men jeg mistenker at han nok er i allefall bittelitt over gjennomsnittet stor.
Jeg lager store barn, (dvs jeg spiser som en hest i svangerskapet) det vet jeg av erfaring...

Til torsdag blir det igjen ultralyd med måling av Lillebror, så da får vi vite om han gjør som sin søster R, og tar et gigantisk hopp på vekstkurven de siste ukene, eller om han har tenkt å holde samme tempo som før.

Sånn ellers så er formen ganske laber akkurat i dag. Jeg har bihulebetennelse, pluss at blodtrykket mitt er helt latterlig lavt, (typ: 90 år gammel dame) slik at jeg føler hele rommet snurrer hvis jeg ser fort til siden eller nyser.

Men jeg kom meg på trening i dag tidlig da, til tross for at jeg er svimmel og svak som en tipp-oldemor, så DET er jeg rimelig stolt over. Det er gull verdt for rygg og nakke å få løsnet opp litt med pilatesøvelser! Så godt var det faktisk, at jeg hadde overskudd til å tulle litt foran kameraet da jeg kom hjem fra trening...

Om det var så lurt, det vet jeg ikke. Jeg var selvfølgelig HELT gåen etterpå og lå som et slakt på sofaen til mannen kom hjem. Ikke noe "HEIII KJÆRE, middagen står på bordet!" der, altså.
Sorry schatz. Det tar på å bake baby. 

Denne uken skal jeg forhåpentligvis på en photoshoot hos en veldig flink fotograf for å forevige disse runde kurvene før de blir borte. Gleder meg veldig til å få tatt noen ordentlig fine bilder! Med førstemann tok vi bilder hos fotograf, mens det gikk litt glemt i andre svangerskap. Denne gangen skal alt dokumenteres, for jeg syns det er gørrkjipt å ikke ha noen proffe bilder av Lillesøstermagen.

Dere som har flere barn -tok dere like mange bilder i 2. og 3. svangerskap som i første? Var dere hos fotograf?14 kommentarer:

 1. Hvað þú ert falleg! Heppinn þriðji moli sem er að koma til ykkar.. All the best! Knús frá klakanum:) Berglind

  SvarSlett
 2. Så fin mage, gratulerer med 34 uker!!! wow liksom, snart baby time :) Tror jeg ca har tatt likt med bilder denne gangen egt. Har ikke vært hos fotograf nei, skulle kanskje det? Men blir til at jeg tar bilde inn i speilet. hehe.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Silje! Anbefaler deg å ta bilder hos fotograf, eller i det minste få noen som kan litt om foto til å ta bilde av deg:) Det er så utrolig koselig å ha de fine bildene senere :)

   Slett
 3. Fine TT! Og fine magen med streken på! ;-) Nei ikke like flink med nr. 2 til min store frustrasjon.. Apropos bilder, i går sendte jeg en klage på nyfødt fotografiene til lillesøss.. OMG de er såå uklare når de forstørres. Nesten 6000 for noe jeg kunne gjort bedre selv!? Jeg får la værr å forstørre de, for de er jo søte (hvertfall der hun viser mer enn i 3/4 av bildet!? Men det, er hvertfall gøy å ha, nyfødt foto. Tok av storesøster 10 dager gammel, lillesøster 8 dager. Skal du det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skjønna:) Øsj så ergelig med de bildene da. Da hadde jeg også klagd.
   Nyfødtfoto tok vi hverken med lille eller storesøster. Angrer veldig på det! Men man er liksom så opptatt med pupping og bare det å bli kjent med et nytt menneske at alt sånt glemmes. Men nå er jeg mer forberedt og satser på å få en venn til å ta bilder, eller i det mindste sette opp litt lys og stæsj her hjemme og ta bilder selv. :)

   Slett
 4. Har 1. million bilder av førstemann..
  Med nr. to. fikk jeg minder tid da jeg hadde en vilter 2-åring og passe på.
  Har også blitt mindre foto dessverre av lillesøster.. siden vi gjorde at pappaen tok ut pappaperm. tidlig.. men altså jeg har MASSE bilder av henne da.. og har også fått tatt noen skikkelig bra..bedre kvalitet osv.. Det er litt trist å tenke på at tiden med storebror da han var så liten er forbi.. og jeg kan ikke ta flere bilder av ham som baby.. så KNIPS ivei.. tiden forsvinner og vi får den ikke tilbake

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff ja man må virkelig passe på å ikke slutte å kipse hehe! Jeg tar bilder nesten hver dag nå for tiden, så det blir sinnsykt mye bilder:P Nå har mannen ordna med en dingsboms som backer opp alle bildene på alle pcene våre også, så nå skulle vi være sikret i tilfelle det skjer noe med laptopen liksom. Er litt farlig det der å ha alt i digital form faktisk...

   Slett
 5. Etter resultatene å dømme var det lurt å leke seg foran kamera. Jeg legger spesielt merke til bilde nummer to nedenfra på høyre side - det var kjempefint!

  Lurt å oppfordre til å ta gravidbilder, er mange som glemmer det når nummer to er på vei.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk lammelåret :) Ja jeg er så irritert på meg selv for at jeg droppet fotografbilder med nr2. Skal ikke gjøre samme feilen nå! Bedre å ta for mange enn for få ;)

   Slett
 6. Oi, nå sier du noe. Har ikke fått den streken enda. Fikk den med tvillingene rundt uke 32-33, mens nå har den latt vente på seg. Er 36+1 i dag, så blir spennende å se ;)

  Føler jeg har tatt like mange bilder. Har ikke vært hos fotograf, men har stativ og selvutløser på mitt kamera, så har fått brukt det en del mer dette svangerskapet enn forrige. Forrige gang ble det mye bilder i speilet-bilder :P hehe.
  Er såå glad jeg har tatt mange bilder. Elsker å se tilbake på dem <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh du nærmer deg virkelig mål! 36 uker!!
   Stativ og selvutløser er et must.
   Ja jeg elsker å se på magebilder når magen er borte. Er ikke sånn kjempebegeistret for bilder av meg selv sånn ellers, men gravidebilder er stas!

   Slett
 7. tok så og si ingen bilder med sophia, og tror ikke det blir så mange fler om/når det kommer en nestemann heller. er ikke helt min greie med bilder av MEG.. haha..

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmm skjønner. Jeg syns også det er litt rart å ta bilder av meg selv eller at andre fotograferer meg. Men jeg prøver å komme over det fordi jeg er redd jeg kommer til å angre veldig når jeg blir gammel og vil se tilbake på livet mitt som ung og spretten gravid :P Tipper det blir stas å se tilbake på da :D Pluss at storesøster på 3,5 elsker å se på bilder av meg fra da hun var i magen. :)

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...