29. jan. 2013

2 Middagstips: Snadderskiver

Dette er middagen vi lager når vi er gørrslitne etter en lang dag og egentlig har mest lyst til å hive en grandiosa i ovnen.  Retten er enkel, mye sunnere enn grandis og rask å lage. En favoritt hos ungene. Passer også for lavkarbokosthold!

Du trenger:


6 skiver grovt brød (vi brukte lavkarbo proteinbrød fra butikken)
100gr smør
300gram kjøttdeig
dressing 
6 store skiver ost
1liten boks mais
en håndfull grovkuttet kinakål eller miniromanosalat
Grillkrydder/piffi

Dressing:
1boks creme fraiche
100gr majones
3ts chilisaus
1ts sennep 
1ts soyasaus
2ts tomatpure
1ts paprikakrydder

Slik gjør du:

1. Sett på ovnen på 180grader. Fordel brødskivene på en stekeplate med bakepapir. Ha litt smør på hver skive.
2. Lag dressing (eller bruk vanlig hamburgerdressing hvis ikke du er så nøye på karbs)
3. Stek kjøttdeigen i to omganger slik at den blir stekt og ikke kokt. Bruk smør til stekingen og krydre med litt grillkrydder.
4. Ha ca 1ss mais, litt oppkuttet salat, 1-2ss dressing på hver av skivene -pluss så mye kjøttdeig du får lasset på, og osten over tilslutt. Osten skal dekke resten av fyllet. Krydre med grillkrydder og stek midt i ovnen i ca 10 min eller til osten er gyllen.

Server med dressing og salat

Nyt!


sprinter vagger jeg av gårde til akupunkturtime. Sist gang hadde nålene en helt villt bra effekt. Håper det blir like bra denne gangen!

Tenk, i neste uke skal jeg få nåler som forbereder kroppen på fødsel! Tida går skummelt fort. 





2 kommentarer:

  1. Så utrolig godt ut!

    SvarSlett
  2. Åh, det så godt ut! Selv har vi nettopp trykket Arme Riddere i trynet :P

    SvarSlett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...