24. jan. 2013

2 Torsdags snakkis

Min beste venn, Hr.Kaffe. Dagens kaffekunst: The Swirl
God morgen folkens. Jeg er i koma. 
De to siste dagene har det blitt latterlig lite søvn på meg, og jeg skjønner egentlig ikke helt hvordan jeg klarer å gå oppreist. Jeg føler meg litt som den gangen jeg var russ og prøvde meg på den knuten hvor man skal være våken i to døgn -uten hell. (VERDENS dårligste idé folkens. Sats heller på burgerspising på MC'ern!)
Det er mye som har kommet i veien for søvnen i det siste, men vi satser på at det ordner seg nå. 
Og forresten, dere som har lest bloggen en stund lurer kanskje på hva som skjer, siden jeg ikke poster 2-3ganger om dagen lenger...? Grunnen er at det har vært helt ville tilstander i kulissene her de siste tre dagene. Innlegget om The Idle Parent tok helt av, og den tiden som var satt av til blogging, gikk egentlig bare til å svare på mail, lese godkjenne kommentarer og svare dere. 
Lille bloggerspiren Jona var rett og slett veldig uforberedt på en slik respons. Tatt på senga, heter det vel. Bare at det ikke var snakk om noen seng, 
men en veldig veldig fin bok.Misforstå meg rett: det er utrolig stas å bli hørt og lest av så mange, men hjelpes... man blir litt svett i panna skal jeg si dere.
 Nå ser ting ut til å ha roet seg litt, sånn at jeg bare kan kose meg videre med bloggingen. Satser på hyppigere oppdateringer fremover. :)
Tusen takk til alle dere som har lagt igjen kommentarer og sendt mail! Håper jeg har klart å svare alle. Og velkommen til dem som har blitt følgere ila de siste dagene. -dere aner ikke hva dere har blitt med på nå høhø!

Nå vagger jeg snart av gårde til gravidemassasje. Skal bli godt å bli knadd litt. Anbefales på det sterkeste til alle som har baby i magen. Og dere andre også, forsåvidt. -hvis dere liker å bli klådd på.

Ha en fin torsdag, så snakkes vi snart. Har noen godbiter av noen bilder fra gårsdagen til dere.

psssst: ikke glem å melde dere på UKENS BLOGG 
(legg igjen kommentar på dette innlegget) hvis dere har lyst til å få link og fine ord her på boggen. -og ære og berømmelse da. hoho...
2 kommentarer:

 1. To-tre innlegg om dagen *dånelitt* Jeg er heldig om jeg klarer å klemme ut et innlegg eller 4 i løpet av en uke ;)

  Flinka! :D
  Ha en fortsatt fin dag, her er det 14 minus og strålende sol!

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe okay..ja det er kanskje litt i overkant mye med 2-3 innlegg om dagen, men det har bare blitt sånn. Det er den rytmen jeg trives best med nå. Skriver jeg sjeldnere, så blir det ofte til at jeg detter helt ut av rytmen og må skviiiise ut et innlegg på trass, og det er jo ikke så stas. :P Men nå er ikke jeg i full jobb akkurat nå da, så håper folk skjønner at ikke jeg er noe supermenneske altså. Jeg har tid og energi til overs nå, så da pøser jeg på med gøy så lenge dere gidder å lese :D

   14 minus!! holy moly!
   Finfin torsdag til deg også!

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...