26. feb. 2013

14 BabyblåNå bør du kjappe deg lille mann. Eller begynne å tenke på det i alle fall... For hvis du har tenkt passe inn i denne lille nydelige saken som kom i posten helt i fra det kalde Nord, så kan vi ikke ha noe overtids-tull. Tusen takk kjære "tante" (kjæresten til min bror) som har strikket en nydelig liten babyskjorte i merinoull til Lillebror! Har dere sett noe så søtt? Til og med den barske, tyske mannen i huset brøt ut i spontan falsett når han så den "tnååååå SÅ søt!"

Hadde jeg ikke vært (veldig så) gravid fra før av, så tror jeg pinemed jeg fort hadde blitt det av å se denne skjønne lille skjorta.

Det er noe med små hjemmelagede klær som gjør meg så utrolig glad og rørt. Alle favorittplaggene som vi har til jentene er håndstrikket eller sydd av familiemedlemmer, og det er disse som gjerne går i arv til nye babyer som måtte komme i storfamilien.
Som en dåpskjole som tippoldermoren min sydde for hånd. Det er sikkert nesten 30 barn som har blitt døpt i den, inkludert vår L. Nydelig tradisjon! Kanskje denne lille skjorten også blir en av arvestykkene...?

Har dere noen spesielle plagg som har gått i arv i familien i mange år?

14 kommentarer:

 1. Det betyr så ekstra mye med hjemmelagde plagg <3 vi har desverre ikke arvet noen plagg og dåpskjolen min ble desverre kastet (lang ukoselig historie). Jeg har både strikket selv og fåttnoen strikkete plagg til sønnen min og håper de kan gå i arvtil flere barn og barnebarn etter hvert. Synes hjemmelagde plagg er utrolig koselig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er noe ekstra spesielt med hjemmelagede klær :) Flink du er som strikker selv:)

   Slett
 2. Åh så nydelig <3 Etter rosa-overdose kjenner jeg at det hadde vært deilig med litt blått.. ;-) Lite arve-plagg her i gården, men masse strikk da (både bestemor og mormor elsker å strikke-kjekt for meg det vettu!)

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, ja vet du det er egentlig veldig deilig å vite at vi sannsynligvis ikke kommer til å bli oversvømt av en rosa tsunami etter fødselen :P
   Koselig med bestemorstrikk da!

   Slett
 3. Åh den var jo bare nydelig :) Masse lykke til i ukene som venter:)

  SvarSlett
 4. ååh.. Så fin den var :)
  Her er det hjemmestrikk og dåpskjolen som går i arv :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Koselig med arvet dåpskjole. Liker sånne tradisjoner!

   Slett
 5. Ja vi har sparkebukse som jeg syns er så nydelig, men som mannen syns er helt grusom.. den som kler på bestemmer sant.. :)

  SvarSlett
 6. Så fin den var! Så heldig du er som fikk den:) gøy å få ting i posten. Mine to barn er døpt i en dåpskjole som har gått i mannens familie i generasjoner.. tror den er 100 år eller noe.. :) Veldig koselig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg er superheldig! Jeg har ikke akkurat rukket å strikke noe, så det var godt at noen tar saken i sine hender :P
   Kjempestilig med sånne arve-tradisjoner :) Tenk så mye historie i et og samme plagg! :)

   Slett
 7. Den var utrolig fin! :) Jeg skal strikke et hentesett til et av mine "tantebarn" og kjenner jeg ble litt inspirert til å komme i gang nå! :D Venter på å få vite kjønn da.. siden jeg bare har gutter selv så håper jeg litt på å få lov til å strikke i jentefarger denne gangen ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant den var kjempesøt :)
   Så snilt av deg å strikke til tantebarnet da :) Skulle ønske jeg kunne strikke litt raskere så kanskje jeg hadde hatt ork til å strikke mer...

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...