12. mai 2013

17 Til Store Lillejenta

Babyen min. Du som var Minsten, Lillefrosk, Lillesøsteren. Du som jeg bærte rundt i bæresjal i seks måneder fordi du nektet å sove hvis du ikke kjente varmen og lukten av mamma. Du som var min andre halvdel i så mange måneder. Min lille sidekick. Nå er du blitt Storesøster. "Store". Når ble du stor  liksom?


Ikke misforstå, -jeg liker deg sånn som du er i dag. To år og viljesterk, full av humor og fantestreker. Og det er ikke akkurat kjipt at jeg får kose meg med en fersk liten Lillebror heller, men jeg skulle ønske vi kunne fått lov til å reise tilbake i tid av og til, og nyte en av de dagene  sammen. Du vet, en av de dagene hvor vi bare satt på et teppe under et tre i parken og så på folk jogge forbi. En av de dagene hvor jeg ikke så på klokka fordi jeg hadde ingenting annet jeg skulle enn å være sammen med bare deg. Husker du de dagene?
Jeg skulle så gjerne hatt en av de dagene med deg igjen. 


Kanskje vi får sånne dager igjen. Ikke akkurat de samme da, men andre, nye dager hvor vi kan være bare oss to. Det har jeg veldig lyst til. Jo, det skal  vi. Veldig snart, når Lillebror kan være uten mamma i noen timer, så skal vi ha litt oss-tid mens pappa holder fortet. Du skal få ha mammaen din helt for deg selv, og jeg skal få ha Lillejenta mi helt for meg selv. Det fortjener vi.


Men enn så lenge, får vi nyte dagene slik de er. Heldigvis er han ikke så ille, han derre Lillebror.
17 kommentarer:

 1. Du er heldig som har en så fin flokk, Jona. Og det merkes at du setter så sinnsykt stor pris på det også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg føler meg noe så inni hampen heldig!

   Slett
 2. Nåååh, så utrolig søtt Jona!

  SvarSlett
 3. Du skriver så fint! Herregud, tårer i øynene og setter nesten grøten fast i halsen, så gråtkvalt blir jeg. Jeg gleder meg til slike dager med veslejenta mi :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nemmen kjære deg! Takk takk.

   Slett
 4. Så fint skrevet til datteren din! håper hun en dag leser dette :)

  SvarSlett
 5. Så fint skrevet! Som storesøster selv håper jeg også største søsteren får vel også være liten av og til? Kanskje hun også kan få en egen dag? ;-) Jeg er eldst av fire søsken og fikk sjelden være liten i flokken vår..

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Anette Linnea :) Ja selvfølgelig skal hver og en av dem få alenetid med oss :) Jeg er også eldst (av 4 søsken):)

   Slett
 6. Du skriver så fint! :)

  SvarSlett
 7. Så nydelig du uttrykker deg. Fantastisk rørende å lese synes jeg. Du har 3 flotte barn. Så herlig å følge hverdagen deres :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Anne Mari. Bloggen er en kjempefin måte å arkivere minnene og alle tankene og følelsene som man går igjennom som mamma til tre små. Håper at de setter pris på den når de blir store nok til å lese.
   Takk for at du følger med og tar deg tid til å legge igjen kommentar. :)

   Slett
 8. kjenner meg veldig igjen i dette..både i den dårlige samvittigheten og i lysten etter alenetid med den litt større <3

  SvarSlett
 9. Så sant, så sant - litt greit av og til å kjennepå disse følelsene også... Har selv kommet hjem fra en helgetur med midt-i-mellom-søskenet, bare vi to på tur:) jeg merket at jeg var så veldig glad over å bare nyte han, uten avbrytelser fra de to andre. Masse kos og masse oppmerksomhet (uten søskenkamp), såå godt for begge to. Og så veldig godt å komme hjem til storesøster og lillesøster - samtidig som jeg kjente pulsen stige da de satte igang en kamp i baksetet på vei hjem fra flyplassen;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åå jeg gleder meg til barna våre blir litt større så vi også kan dele opp flokken og få litt alenetid med hver og en. Det hørtes nydelig ut med ferie med mellomstemann!

   Slett

Kommentarer på tyskertosa vil ikke bli besvart. Jeg har fått ny blogg og flyttet til www.mammalivet.com. Der finnes også alle gamle innlegg og mange nye. Vi ses!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...